Tu nekad neuzminēsi, kas lika šai sievietei saņemties un savest kārtībā savu figūru! Lūk, kā viņa izskatās tagad!

Nikkija, tobrīd sverot 82kg, pievērsās aktīvam un veselīgam dzīvesveidam – viņa atmeta smēķēšanu, pārtrauca lietot alkoholu, sāka ēst veselīgi un galu galā pievērsās fitnesam. Lūk, kā viņa izskatās tagad!

Viņa tagad sver 51 kilogramu un valkā S izmēra apģērbu! Piebildīsim, ka viņas ķermenī tagad ir tikai 10% tauku.

Fitness kļuva par viņas dzīves neatņemamu sastāvdaļu, un nu viņa piedalās pat kultūrisma sacensībās bikini fitnesa kategorijā. Viņa trenējas 2x dienā 6x nedēļā un ietur proteīna bagātu diētu.

Nikijai ir ne tikai skaists, bet arī spēcīgs augums – viņa vilkmē stāvus var pacelt 100 kilogramus!

Lasi vēl: Es atbrīvojos no aknes nedēļas laikā!

Ar savu puisi Džordanu viņi bija kopā jau laikā, kad viņa vēl svēra 82 kilogramus. Par cik viņš bija (un vēl joprojām ir) atlētisks, Nikkija vērsās pēc palīdzības pie viņa. Džordans, būdams regbija spēlētājs, Nikkiju iepazīstināja ar trenažieru zāli. Viņai ļoti iepatikās vingrošana, viņa izmantojot svarus un vēl joprojām ir pateicīga viņam par to, ka viņš pierunāja viņu aiziet uz trenažieru zāli.

Nikkija pēc svara zuduma nespēja saprast, ko gan Džordans viņā iepriekš bija atradis – viņš jau tolaik esot bijis atlētisks, bet viņa apaļīga sieviete, kura piekopj neveselīgu dzīvesveidu.

Nikkija ir ļoti priecīga par sava ķermeņa transformāciju un jūtas labāk nekā jebkad – gan fiziski, gan emocionāli. Viņa nesaprot, kā kādreiz varēja ko tādu nodarīt savam ķermenim!

Viņa atklāj, ka viņas mērķis nebija nomest tik daudz svara, taču ar savu tagadējo figūru Nikkija ir pilnībā apmierināta!

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment