Tu varbūt neesi perfekta, bet tevī vienmēr ir ŠIS!

Man ir kaut kas, ko tev pateikt…

Tu esi gudrāka nekā domā. Lietas reti kad tā vienkārši iekrīt tev rokās. Tev ir jāmācās, jādomā un visa šī ceļa gaitā jāuzdod daudz jautājumu. Tu esi tā, kura uzdod jautājumus. Tu esi bezbailīga, jo tev ir mērķis.

Tu esi laba draudzene. Iespējams, ka labāka, nekā viņš ir pelnījis. Viņam ir laba sirds, bet, ja viņš nesāks parādīt ar darbiem to, cik svarīga tu viņam esi, tad viņš nav īstais.

Tev labi sanāk mīlēt citus, labāk, nekā tu domā. Bieži vien mēs paši sevi no malas neredzam – arī tad, ja runa ir par labajiem darbiem. Varbūt tu esi draudzene, kura nopērk daudz zelta balonus draudzenei dzimšanas dienā, varbūt runā maz, bet nekad nenodod draugus. Tu noteikti mīli daudz vairāk, nekā pašai ir ienācis prātā.

Lasi vēl: Putina meita pārdod milzīgu “penthausu” par 3 miljoniem! Lūk, kā tur izskatās!

Un tagad es tev pateikšu, kas tu neesi…

Tu neesi sava tēva lēmums pamest tavu māti tad, kad viņa palika stāvoklī ar tevi. Tu neesi tavu vecāku narkotiku atkarības iemesls. Tevi nedefinē neviena lieta, ko tavi vecāki dara vai ir nodarījuši.

Tu neesi tas, kurš ir pelnījis, lai uz viņu bļauj. Tev nav jālūdzas mīlestība no citiem, nav jāklausās otrā un jāgaida, kamēr viņš izdomās, vai ir spējīgs mīlēt tevi pretī. Ja tu mīli (ko tu dari), tad tev ir jāsaņem īsta pretmīla. Tu vairs neesi bērns.

Tu neesi perfekta. Bet tu esi kāds, kurš cīnās. Tu cīnies par ģimeni, ko mīli, par nākotni, ko vēlies, un pieļauj kļūdas, kas dod vērtīgas dzīves mācības.

Avots: thoughtcatalog.com

Leave a Comment