Tuvojas šī gada spēcīgākais spoguļa datums, izmantojiet tā spēku maksimāli

Kā izteikt vēlēšanos 2024. gada 2. februārī

Februāra spoguļdatums ir nozīmīga diena tiem, kuri vēlas sākt dzīvi no nulles. Ja vēlaties mainīt darbu, atvērt savu uzņēmumu vai pārcelties uz jaunu dzīvokli, veiciet dažas sagatavošanās darbības. Pirmkārt, ir svarīgi strādāt ar savām emocijām un domām: tās ir tās, kas izraisa notikumu virkni.

Visums dzird un piepilda vēlmes, kas nāk no sirds. Tāpēc vispirms pajautājiet sev, vai jūsu sapnis patiešām ir patiess? Vai jūs patiešām to vēlaties, vai tā ir kāda cita uzspiesta vēlme?

Ir ļoti svarīgi nevēlēt ļaunumu likumpārkāpējam. Universālie likumi spriedīs par visiem vislabākajā veidā, un jūsu naids tikai piesaistīs jums vēl lielāku nelaimi.

Noteikti pierakstiet skaidru rīcības plānu jebkuram uzdevumam, uz kuru esat koncentrējies. Bez abstrakcijas: pievienojiet pēc iespējas vairāk detaļu par katru punktu.

Vēlmju vizualizācija spoguļrandiņā

Kā to izdarīt pareizi? Piemēram, jūs vēlaties iegūt jaunu darbu. Iztēlojieties visu līdz mazākajai detaļai: savu darba vietu, savu rīta braucienu uz kafejnīcu netālu no biroja, pa kādām ielām staigāsiet pēc darba dienas. Vizualizējiet atmosfēru kolektīvā, draudzīgus un smaidīgus kolēģus. Izveidojiet virtuālu stūrīti savā galvā un iekārtojiet to tā, it kā šī jaunā pasaule jau pastāvētu. Viņi viņam piešķīra smaržas, garšas, krāsas. Un vērojiet, kā jūsu dzīvē ienāk brīnumi!

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: sakārtojiet savas prioritātes!

Lasi arī: Kā izvēlēties pareizo trauku krāsu, formu un materiālu saskaņā ar Fen Šui

Ja jums joprojām ir grūti iedomāties skaidru attēlu, izmantojiet noskaņu dēli un izveidojiet savu vēlmju karti. Vienkārši paņemiet lielu papīra lapu, vatmana papīru vai īpašu tāfeli un uzlīmējiet virsū pēc iespējas vairāk jūsu ideālās nākotnes attēlu. Ļaujiet viņiem vienmēr būt jūsu acu priekšā. Lai izveidotu vēlmju karti, varat arī izmantot tiešsaistes dizainerus. Pamēģini!

Pēc numerologu domām, spoguļdatums 02.02 ir ideāls laiks, lai savienotu divas sirdis. Taču daudzus cilvēkus biedē tas, ka 2024. gads ir garais gads. Saskaņā ar vecvecmāmiņas leģendām tas nav piemērots kāzām, nekustamā īpašuma iegādei vai darba maiņai. Tas, vai uzticēties māņticībai, ir katra personisks jautājums. Mūsuprāt, ticība un mīlestība, kas nāk no sirds, var salauzt jebkuru ļauno burvestību un vēl jo vairāk šādus aizspriedumus!

Vai jūs ticat spoguļu randiņu burvībai? Dalieties ar mums komentāros.

Leave a Comment