Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2024. gada 22. līdz 28. janvārim: sakārtojiet savas prioritātes!

2024. gada pirmais mēnesis tuvojas beigām. Zvaigžņu eksperti dalījās pārdomās par to, kāda būs janvāra pēdējā pilnā nedēļa. Mēģiniet ievērot vienkāršus ieteikumus, lai kļūtu laimīgāki un veiksmīgāki jebkurā jomā.

Šo septiņu dienu laikā tev vajadzēs vairāk laika veltīt svarīgām lietām. Neesiet slinki un dariet svarīgo pēc iespējas agrāk. Šī ir nedēļa, ko var veltīt garīgu problēmu risināšanai. Liels spēka pieplūdums jūs un mani sagaida, sākot ar otrdienu, kad Venēra beidzot iznāk no ēnas un sāk mums palīdzēt, nevis traucēt. Sestdien tam pieslēgsies Urāns, atstājot retro fāzi. Īsāk sakot, tagad gandrīz visas planētas atrodas labā stāvoklī, tāpēc jums ir jārīkojas drosmīgi un jābūt pēc iespējas aktīvākam.

Auns

Aunam būs iespēja kļūt laimīgākam, uzsākot kādas jaunas lietas. Iespējams, viņiem izdosies atrast cilvēku, ar kuru dalīties savā pieredzē un problēmās. Būs iespēja satuvināties ar kādu, kas patīk, atrast jaunu darbu, atrast dzīves jēgu, izvirzīt jaunus mērķus. Zvaigžņu eksperti iesaka Auniem rūpēties arī par savu veselību, veltīt laiku sportam, ārstiem, labsajūtas procedūrām.

Vērsis

Vērsis var pavadīt vairāk laika ar ģimeni patīkamā mājas vidē, bet, ja vēlas, var ceļot un mājās nemaz nerādīties, ja ir tāda nepieciešamība. Viņu spēks būs vislabākais, tāpēc jebkurš jauns bizness būs veiksmīgs. Vērša garu nevar salauzt no 22. līdz 28. datumam, taču labāk nespēlēt bīstamas spēles ar ienaidniekiem un nelabvēļiem. Nedēļa ir ārkārtīgi labvēlīga, taču riskēt nevajag.

Dvīņi

Šo septiņu dienu laikā Dvīņi spēs apturēt neveiksmju plūsmu un kļūt laimīgāki. Noderēs fiziskās aktivitātes un sports. Apkārt tiks daudz runāts par kaut ko svarīgu, tāpēc jums nevajadzētu ļaut neko garām ausīm. Droši vari doties iepirkties – iegādāties jaunas drēbes vai sadzīves priekšmetus. Varat arī uzticēties savai sestajai sajūtai. Diez vai Dvīņus pievils tik labā laikā.

Vēzis

Ja Vēži ir noguruši no rutīnas, tad viņi var mainīt situāciju. Šīs Zīmes cilvēkiem lieti noderēs komandējumi un ceļojumi, īpaši nedēļas beigās, kad planētu atbalsts sasniegs jaunu līmeni. Pirmās trīs nedēļas dienas būs visproduktīvākās un pozitīvākās. Tas būs redzams ne tikai darbā, bet arī manāmi mīlas sfērā. Jaunas attiecības var veidoties ļoti ātri.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment