TV šovu zvaigznes Aijas Dembovskas dzīvē liels notikums

Aija Dembovska popularitāti Latvijā ieguvusi piedaloties dažādos  Latvijas TV šovos un iekuļoties skandālos, tomēr šis pavasaris viņai ir īpašs! Nevis tāpēc, ka viņa piedalīsies kārtējā TV projektā, bet gan tāpēc, ka viņa personīgajā dzīvē gaidāms liels notikums. 

Meitene pavadīja vairākus vētrainus gadus filmējoties dažādos šovos un personīgos piedzīvojumos. bet tagad jau ilgāku laiku ir “nomierinājusies” un aizvada mierīgu dzīvi. To gan tagad pamatīgi sapurinās lielie jaunumi – Aija ir bērniņa gaidībās. 

 

Jau pērnajā gadā intervijā Latvijas medijiem Aija atzina, ka viņas vērtību skala ir mainījusies un viņa tagad domā par mierīgu ģimenes dzīvi. Viņa sapņojot satikt savu īsto mīlestību, un noslēpumaini pateica, ka tas varētu notikt jau pavisam drīz.

Aija pēc tam uz ilgāku laiku pazuda no publiskās dzīves un aprindām. Viņa dzīvoja mierīgu dzīvi un strādāja. Bet tad meitenes fani šajā pavasarī ievēroja interesantu lietu – Aija pievienojās dažādām domu biedru grupām saistībā ar bērniem, māmiņu lietām utt.

Lasi arī: Pats uzticamākais draugs: suns 11 stundas peldēja uz krastu, lai izglābtu savu saimnieku

Savukārt, Maija sākumā Aija savā sociālo tīklu profilā ievietoja attēlus, kuros redzama pastaigājoties ar bērnu ratiem.

Komentāros fani slavēja to, cik Aija lieliski izskatās mammas lomā. Tad viņa uzrakstīja, ka ratos ir viņas draudzenes mazulis, tomēr jau drīzumā arī pati kļūšot par mammu.

”Jā, būs gan drīz pašai,” rakstīja Aija. 

Interesanti, ka Latvijas mediji centās noskaidrot papildus infomāciju no Aijas, tomēr meitene atteicās! Viņa grib baudīt mierīgu dzīvi un izvairīties no liekas uzmanības! Lūk tagad patiesi varam teikt – Aija ir mainījusies! 

 

No sirds apsveicam meiteni ar gaidāmo lielo notikumu!

Leave a Comment