Uguns elementi: Strēlnieks, Auns, Lauva

Uguns elementu cilvēkus raksturo vētrains un ātrs temperaments, elastīgs intelekts. Bieži cilvēki no uguns zīmes Zodiaka pirmais rīkojas, tad domā.

Tiem ir raksturīga ātra lēmumu pieņemšana un piedzīvojumi. Izdarot kaut ko nepareizi, viņi neatgriežas, bet turpina savu ceļu. Viņi vienmēr cenšas būt priekšā visiem, un tāpēc viņi pastāvīgi vēlas uzlabot savas prasmes, apgūt jaunas zināšanas un mācīties. Cilvēki no uguns elementa ir apveltīti ar ziņkārību un talantu pārvaldīt. Viņi reti klausās kāda cita domās, mēģina darīt visu savā veidā, vienlaikus pierādot ikvienam, ka viņiem ir spēks, prāts un spējas.

Lasi arī: Vēstures pietura “Rēzeknes stārastijas 1772. gada dvēseļu revīzija”

Viņiem ir sprādzienbīstams raksturs un pārliecināta dzīves pozīcija, uguns elementa zīmes ļoti bieži piesaista apbrīnas skatienus no pretējā dzimuma. Viņi ir vairāk seksuāli, kad piesaista cilvēkus. Gandrīz vienmēr šī elementa cilvēki ir kompānijas dvēsele. Ap viņiem vienmēr ir daudz cilvēku, un viņi ilgstoši nevar paciest vientulību. Parasti visas uguns zīmēs ir neticami veiksmīgas. Ugunu elementu pārstāvji pastāvīgi cenšas vadīt un pārvaldīt. Viņi visur cenšas uzņemties līderpozīcijas: ģimenē, darbā, draugu kompānijā un pat tajās dzīves jomās, kurās viņi patiešām neko nesaprot. Uguns zīmes vienkārši nevar dzīvot bez uzmanības. Viņiem pastāvīgi nepieciešama saziņa, vides pārmaiņas un darbības veids.

Lai izveidotu ugunīgu zīmju saimi, labāk izvēlēties cilvēkus no sava elementa vai no gaisa elementa. Gaiss dod iespēju ugunij degt ilgu laiku un vēl vairāk uzliesmot, kas nozīmē, ka šo elementu savienojums sola būt stiprs un garš. Laulība un draudzība var sadalīties, ja uguns elements apvienojas ar ūdens elementu. Ūdens dzēš uguni, liek šķēršļus pirms tā, tādēļ šāds pāri nevar pastāvēt ilgi. Neitrālās un diezgan harmoniskās attiecības ir uguns zīmes cilvēki ar zemes elementa pārstāvjiem.

Lasi arī: Rīgas Fotogrāfijas biennāle aicina uz prezentāciju par laikmetīgās mākslas kartēšanu un lekciju par ainavu Latvijas fotogrāfijas vēsturē

Zodiaka zīmes, kas pieder uguns elementiem, atšķiras savā starpā zināmā temperamenta pakāpē. Aunam ir viskarstākais temperaments starp uguns simboliem. Viņi ir ļoti pašpārliecināti un viņiem ir neticami vēlme sasniegt savus mērķus. Lauvas ir mazāk impulsīvs, un tās raksturo to lēmumu un rīcību konsekvenci. Strēlnieks – nestabilas dabas īpašnieki. Šodien viņu acīs deg liesmiņa, un rīt tā zūd.

Galvenās priekšrocības uguns elementa zīmēm ir pievilcīgs izskats, šarms, noteiktība, līdera īpašības, drosme, komunikatīvums un optimisms. Trūkumi ietver straujš temperaments, konsekvences trūkums, ko paaugstina pašapziņa, stūrgalvība un apsēstība ar sevi.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment