Gaisa elements: Ūdensvīrs, Dvīņi, Svari

Šī elementa zīmes apvieno dzīvīgs raksturs, elastīga domāšana un sabiedrība. Gaisa spēku pārstāvji nekad nesēž un nemitīgi apgūst kaut ko jaunu. Viņi ir zinātkāri, savās galvās nepārtraukti piedzīvo pārsteidzošas idejas un plānus. Cilvēki ar šo elementu vienmēr cenšas izteikt savu viedokli par visiem jautājumiem. Viņi ir lieliski runātāji, viņi var pārliecināt un vadīt neapstrīdamus argumentus viņu labā.

Izvēloties darbības sfēru, kurai viņi vēlas veltīt savu dzīvi, gaisa elementa zīmes tiek vadītas galvenokārt pēc viņu vēlmēm. Nauda un slava viņus daudz nepiesaista. Un rīcības brīvība un darbs, kas viņiem patiešām patiks, var atklāt šo elementu visā savā potenciālā. Visbiežāk gaisa spēku pārstāvji nodarbojas ar radošām un zinātniskām darbībām. Tomēr bizness tiem arī padosies. Neskatoties uz to, ka viņi nevēlas būt līderi, viņi spēj vadīt un pārliecināt cilvēkus. Vienīgā lieta, ko šīs zodiaka zīmes nepanes, ir ikdiena un monotonija. Viņi var ātri nogurt no hobija vai noteiktā cilvēku loka, viņi vienmēr ir gatavi jaunām sajūtām, paziņām un piedzīvojumiem. Bieži vien notiek, ka gaisa elementu pārstāvji kļūst neatzīti un paši sevi notiesā par vientulību. Tas ir tikai tādēļ, ka ne visi cilvēki spēj izprast principus, kādos pastāv šī elementa cilvēki. Tomēr viņi nebaidās no vientulības un uztver to kā vēl vienu soli savā dzīvē.

Lasi arī: Pārdaugavā dzērājšoferis bez tiesībām pārvadā bērnus

Ūdensvīrs vienmēr cenšas kaut ko jaunu ievest pasaulē. Pēc būtības viņi ir brīvības cīnītāji. Tomēr viņi var izrādīties vienaldzīgi pret tām lietām, kas nav viņu interešu sfērā. Svari ir mierīgāki. Viņus vada aukstais aprēķins un viņu pārliecības spēks. Dvīņi mēdz mainīt savas nostājas un viedokļus, kad redz, ka tie zaudē. Šis Gaisa spēku pārstāvis slēpjas aiz dažādām maskām, kas mainās atkarībā no gadījuma.

Ģimenes dzīvē šīs zīmes ieiet novēloti. Izredzētie tiek vislabāk izvēlēti no sava elementa vai no uguns elementa. Lai gan gaisa zīmes ir perfekti līdzās ar visiem elementiem. Tas runā par viņu komunikācijas prasmēm un par cilvēka pieņemšanas svarīgo kvalitāti tā, kā viņš ir.

Lasi arī: Piedzīvot tīģera lēcienu – mainot domāšanu un attieksmi pret savu valsti

Gaisa elementu zīmju galvenās priekšrocības: elastīgs prāts, taisnīgums, žēlsirdība, brīvības mīlestība un spēja veidot spēcīgu reālu draudzību. No trūkumiem var identificēt pārmērīgu tenkas, noslēptas jūtas un emocijas, liekulība, pašapziņa.

Lai saglabātu jūsu veselību, visām gaisa elementu zīmēm ir nepieciešams tik daudz laika, cik iespējams pavadīt svaigā gaisā. Telpu, kurā viņi lielāko daļu laika pavada ir vislabāk vēdināt bieži. Gaisa elementu pārstāvji jutīsies labāk, dzīvojot atklātā vietā.

 

Avots: dailyhoro.ru

Gunta Graudiņa

Leave a Comment