Ugunsdzēsējs esot Iz**roja mazu meiteni pēc tam, kad viņš viņu izglāba no ugunsgrēka

1a
Šis ir aizdomās turamais, kuram tiks piespriests ilgs cietumsods

Džons Makgins arī ļaunprātīgi izmantoja un Iz**roja savu partneri, liekot viņai justies kā „atkritumu maisam” un piekāva kādu citu meitenei un piekukuļoja viņu ar saldumiem, lai tā par notikušo klusētu.

Jaunā meitene, kurai uzbruka ugunsdzēsējs, neatklāja smago pārdzīvojumu divdesmit gadus, jo viņa ārkārtīgi baidījās no Makgina. 56 gadus vecais Makgins apgalvoja, ka šīs apsūdzības ir „tīrākie meli” un viņš labprātāk nomirtu nekā būtu pedofils, kā arī piemetināja, ka upuri ir izdomājuši šo stāstu, lai viņu šantažētu.

Par spīti viņa teiktajam, viņu ieslodzīs par sešiem pāridarījumiem, ieskaitot Iz**rošanu, viņam šī mēneša laikā tiks piespriests ilgs cietumsods.

Iz**rotājs Ziemeļlankarkšīrā par ugunsdzēsēju strādāja 30 gadus, un savu upuri viņš Iz**roja 1994. gada janvārī, Belšilā.

Meitenes māti aizveda uz Slim**cu, jo viņa bija saelpojusies dūmus, bet deviņus gadus vecā meitene tika aizvesta uz savas vecmāmiņas māju, lai viņu tur pieskata.

Makgins vēlāk devās pie meitenes un sākumā tēloja, ka viņi abi spēlē spēli „Pils karalis”, bet pēc tam, viņš uzvilka meiteni sev virsū, aizklāja viņas muti un Iz**roja.

Upuris nu ir 30 gadu veca sieviete, kas tiesai pastāstīja: „Es teicu, lai viņš pārtrauc. Viņš teica, ka, ja kāds par to uzzinās, viņš nogalinās manu māti.”

Pēc tam, kad sieviete saņēmās, lai ziņotu par šo noziegumu, Makgins teica, ka ir nevainīgs un, ka tā sauktais „upuris” nebūt nav labs cilvēks.

Viņš izmeklētājiem pastāstīja: „Tie ir pilnīgākie meli – tas nenotika. Tas nav iespējams. Lai viņa kaut ko tādu tagad izdomātu, tas taču ir smieklīgi.”

„Es drīzāk iedzītu sev galvā lodi, nekā būtu pedofils. Pakāršana pedofiliem ir pārāk laba  Nā*e.”

Viņš pastāstīja, ka upuris iepriekš viņu šantažējis, lai iegūtu viņa ugunsdzēsēja pensiju un nosauca apsūdzību par it kā notikušo Iz**rošanu, „atmaksu” par atsacīšanos dot viņai naudu.

Tiesas sēdē izskanēja citas apsūdzības, ka aptuveni tajā pašā laikā, kad notika Iz**rošana, Makgins atkārtoti uzbruka savai partnerei, kura sāka ar Makginu satikties pusaudzes vecumā.

Ugunsdzēsējs, kurš strādāja kā apsargs, lika viņai ģērbties, kā viņš vēlas un deva viņai kabatas naudu tēriņiem.

Pēc tam, kad viņa Makgina mātei pastāstīja, par notikušo, viņa atbildēja: „Ja viņš pret tevi pacēla rokas, tad tu, noteikti, to biji pelnījusi.”

Viņa tiesā pastāstīja, ka Makgins viņu atkārtoti Iz**roja – un viņa seksam piekritusi tikai divas reizes.

Vienu reizi, kad viņa tika piesieta pie gultas, viņa neizturēja, sagrāba nazi un metās virsū Makginam.

Viņa atceras notikušo: „Es būtu to nazi iedūrusi tieši viņam sirdī, ja varētu viņu panākt, bet viņš tikai skrēja un skrēja.”

Pēc jūnijā notikušās tiesas prāvas, tiesnesis, Lords Bonomijs, teica Makginam: „Tika atklāts, ka jūs esat vainojams milzīgā pāridarījumu virknējumā, kura sastāvā ir seksuāli uzbrukumi sievietēm un mazgadīgiem bērniem.”

„Nevar būt nekāda vainu mīkstinoša izskaidrojuma tam, ko esat nodarījis. Jums pavisam noteikti pienāksies ilgs cietumsods.”

Avots: DailyMail

Leave a Comment