Unikāls stāsts, kā vīrietis atguva savu seju, pateicoties mirušajam

Cilvēki uz viņu skatās ar šausminošām sejas izteiksmēm. Ričards ir iebarikādējies savā istabā un pamet māju tikai naktī. Virdžīnietis vairākas reizes ir mēģinājis sevi nonāvēt, bet šie mēģinājumi ir bijuši neveiksmīgi. Tomēr, pēc 15 gadus ilgām mocībām, kāda cita cilvēka Nā*e kļūst par atrisinājumu.

Tas ir 21 gadu vecais Džošua Aversana. Kādu vakaru, viņš devās pāri ielai un viņu notrieca mašīna. Slim**cā ārsti atklāja šokējošo patiesību – viņa smadzenes jau ir mirušas. Vecāki apraudāja savu dēlu, kas Mir*s pāragri. Tomēr, tad, ārsts Eduardo Rodrigezs, devās pie vecākiem ar ļoti savdabīgu aicinājumu – viņš vēlas lūgt transplantēt mirušā dēla seju uz Ričarda galvas.

richard

Džošua vecāki ir šokēti, tomēr, viņi piekrita, jo nevēlējās, lai viņu dēls būtu Mir*s velti. Nekad agrāk nav tikusi veikta pilna sejas transplantācija! Ričardam ir tikai 50% iespēja, ka viņš spēs pārdzīvot šo operāciju. Par spīti visam, 37 gadus vecais vīrietis nevilcinājās ne mirkli, jo viņam nav ko zaudēt.

Operācija ilga 36 stundas. Kad Ričards pamodās no narkozes, viņam bija jauna seja, zobi un pat mēle, viņš bija līdzīgs tam, kāds bija agrāk. Pārsteidzoši! Ričards nespēja noticēt tam, kā viņam ir paveicies, pirmo reizi 15 gadu laikā viņš jutās pilnīgs. Beidzot, viņš būs spējīgs dzīvot normāli.

richard2

Trīs gadus vēlāk, viņu apmeklēja kāda ļoti īpaša viešņa – Rebeka Aversana, mirušā Džošua māsa. Jaunā sieviete vēlējās satikt cilvēku, kurš tagad nēsā Džošua seju. To pašu seju, uz kuru viņa lūkojās 21 gadu.

Ričards Norris nevar būt pateicīgāks par savu jauno dzīvi, ko viņam devusi Džošua ģimene. Ričarda seja būs mūžīgs atgādinājums Rebekai par savu brāli.

richard3

Avots: trendingstylist.com

Leave a Comment