UZMANĪBU! Pēc zobu balināšanas līdzekļa lietošanas puisim kaklā bija jāizdur caurums

1

22 gadus vecajam Džeikam Beretam, no Nordhempšīras, izveidojās reta reakcija uz Crest Express Strips balinošajām plāksnītēm. Zem viņa mēles veidojās vīnogas lieluma peroksīda bumbulis.

48 stundas pēc balinošo plāksnīšu lietošanas, zem mēles sāka veidoties sāpīga cista, kas bija pilna ar indi, ja tā pārplīstu, tās saturs būtu sadedzinājis Bereta kuņģi.

Viņš cieta sāpes sešas dienas, pirms devās pie ārsta. Ār*ts atklāja, ka viņa mutē ir cista, kas pilna ar ūdeņraža peroksīdu. Šī ķīmiskā sastāvdaļa ir atrodama daudzos balināšanai paredzētos līdzekļos, ieskaitot balinātāju un dezinfekcijas līdzekļus.

Beretam steidzami tika veikta 3 stundas ilga operācija, lai iztukšotu cistu. Viņa kaklā tika veikts iegriezums, kas veidoja palielu caurumu.

Pārdošanas asistents pastāstīja: „Ār*ts man teica, ka cista bija izveidojusies vīnogas lielumā un tā bija tik delikāta, ka varēja plīst jebkurā brīdī, un, tad manā rīklē nonāktu ūdeņraža peroksīds. Ja tas būtu noticis, es būtu saindējies un noMir*s.”

„Es īsti nesapratu kas tas par šķidrumu un kā tas ir izveidojies, bet es domāju, ka viss būs kārtībā, jo es lietoju penicilīnu un domāju, ka tas izārstēs arī šo veidojumu. Tomēr, nākamo dienu laikā, bumbulis pieauga un es knapi varēju norīt pārtiku, tad nolēmu apmeklēt ārstu,” viņš piemetināja.

Beretam izrāva arī vienu zobu, ko bija inficējis peroksīds, pēc 10 Slim**cā pavadītām dienām, viņam tika atļauts doties mājās.

„Es tik ļoti koncentrējos uz Holivudas smaida iegūšanu, ka neapdomāju, ka tas var sabojāt zobus. Kad tu iegādājies skaistumkopšanas preces, tu pieņem, ka tās ir drošas, it īpaši, ja šo preču zīmols ir labi pazīstams. Kad uzzināju, ka varēju saindēties ar cistas saturu, biju šokēts. Tagad jūtos pateicīgs, ka esmu dzīvs,” Berets atzina.

Pēc šī atgadījuma, Berets nolēma, ka vairs nelietos skaistumkopšanas produktus.

Par spīti tam, ka viņš smēķē 10 cigaretes un izdzer aptuveni 6 kafijas krūzes dienas laikā, viņš pagājušajā mēnesī iztērēja 100 Lielbritānijas mārciņas (143 Eiro) profesionālai zobu lāzerbalināšanai, vietējā skaistumkopšanas salonā.

„Es vienmēr esmu apbrīnojis Čeninga Teituma smaidu – tas ir mirdzošs,” Berets pastāstīja.

„Tagad man ir žilbinoši balts smaids, un, nu tikai jāpiestrādā pie vēdera muskulatūras.”

Procter & Gamble, kuram pieder zīmols Crest, pārstāvis sacīja: „Mums nav nekā svarīgāka par produktu lietotāju drošību un labklājību. Mums ir ļoti žēl dzirdēt par Bereta kunga neveiksmīgo pieredzi un mēs vēlam viņam drīzu izveseļošanos.”

Leave a Comment