”Uzpeld” satraucošas ziņas par mazās Evitas mammu; atgādināsim, ka mazā Evita tik atrasta noslīkusi

Vai siguldiete Inga ir laba mamma? Nav kritēriju, kas to noteiktu. Noslīkt bērns var jebkuram, un tas ir sekunžu jautājums. Sarunās ar atbildīgajiem dienestiem vairākkārt izskan – Inga ir laba mamma.

Viņai ir 35 gadi un no pirmajām attiecībām divi pusaudži, 16 un 13 gadus veci, kurus audzina radi. Tolaik bāriņtiesa lēma, ka tā būs labāk. Inga no notikušā mācījās. Nākamos trīs bērnus audzināja labāk. Bāriņtiesas redzeslokā vairs nenonāca. Nav iemesla teikt, ka Inga būtu slikta mamma, raksta delfi.lv.

Lasi vēl: Tagad jūs būsiet brīdināti: 2 zodiaka zīmes, kuru sirdis ir cietas kā akmens

Inga strādā ar sevi, apmeklējot “Cerību spārnus”, kas ir centrs cilvēkiem ar dažādiem traucējumiem. To, kādi tie ir Ingai, nevienam nav tiesības atklāt, ja viņa pati nevēlas par to runāt.

Un Inga nevēlas. Taču tieši šī ir tēma, kas nevienam nav ērta – Latvijā nav izglītojošas sistēmas, kas ļautu cilvēkiem, piemēram, ar viegliem intelektuālās attīstības traucējumiem saprast, ko nozīmē kļūt par vecāku. Nav arī nepieciešamās izglītības, kas ļautu pašiem cilvēkiem izvērtēt, vai viņi spēs kļūt par labiem vecākiem.

“Delfi” meklē atbildi, kur ir robeža, kad sievietes tiesības būt par māti saskaras ar bērna tiesībām augt labklājībā un drošībā.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Mikelsons</cite>

    Mulkibas raksta-vai Inga ir laba mamma.So te ,provincialo domasanu-vai sieviete,kurai noslicis berns,ir laba mamma ir spejiga komntet tikai tas jeb tie ,kuriem ir apbrinojamas spejas sadulkot”jebkuru udeni”jeb plapat to ,ko skaudigas tenku vaceles gadsimtiem atpakal runaja.
    Arprats ,kadas naida runas tiek kultivetas un tas pasniegts medijos.

  • <cite class="fn">Gyne</cite>

    Katram bērnam sava mamma ir vislabākā, vispareizākā, vismīļākā, vis,,, vis,,,,, Un nevajag likt savos standartos, tie ir jūsu standarti. Inga ir ļoti laba mamma saviem bērniem!!!

Leave a Comment