Uzturs, kas piemērots saskaņā ar tavu zvaigžņu zīmi: veselā miesā, vesels gars

Dvīņi jātur tālāk no kūkām un konditorejas izstrādājumiem. Pārtrauciet ēst pirms gulētiešanas. Organisms nevar tikt galā ar šādu slodzi. Rieksti, siers un olas ir lielisks veids, kā uzturēt sevi labā formā. Šiem produktiem ir viss, lai nodrošinātu normālu organisma darbību. Arī kartupeļi, kāposti un baklažāni ir diezgan piemēroti šai kategorijai.

Vēžiem vajadzētu atturēties no dažādiem saldumiem un gāzētiem bezalkoholiskajiem dzērieniem. Ēdot jūras veltes, pastāv risks saslimt ar alerģiju. Runājot par dzīvnieku pārtiku, Vēžiem ieteicams pievērsties vārītai vistas gaļai, kas pagatavota bez sāls. Ēdienkartē obligāti jāiekļauj dārzeņu zupas, kas stimulē gremošanas procesu.

Lauva_ _ Jebkuras kļūdas uzturā var izraisīt Lauvas aptaukošanos. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem ļoti nepieciešams proteīns, kas lielos daudzumos ir pienā un olās. Mēģiniet papildināt savu uzturu ar citrusaugļiem – apelsīniem un citroniem. Pupiņas un zirņi ir labvēlīgi Lauvām, jo ​​tajos ir liels magnija daudzums.

Jaunava. Jaunavu vidū ir daudz veģetāriešu. Ikdienas uzturam vajadzētu apmierināt vajadzības un tajā pašā laikā nekaitēt ķermenim. Šiem nolūkiem augļi un dārzeņi ir diezgan piemēroti. Ja jums patīk gaļa, tad vislabāk to nevis cept, bet tvaicēt. Makaroni un graudaugi ļaus ķermenim strādāt pareizā režīmā.

Svari. Izvēloties ēdienu, jums ir jābūt ļoti uzmanīgiem. Sāļi un pikanti ēdieni var izraisīt labvēlīgu mikroelementu deficītu. Marinēti dārzeņi un sēnes arī nelabvēlīgi ietekmē Svaru fizisko veselību. Ēdienkarti ir vērts dažādot ar putrām. Iestatiet par noteikumu, gatavojot izmantot tikai augu eļļu. Jūs varat sākt savu rītu ar graudaugu produktiem, kas ietver musli. Persiki un bumbieri uzlādēs ķermeni ar nepieciešamo enerģiju.

Skorpioniem ieteicams ierobežot pikantu ēdienu patēriņu. Pretējā gadījumā tas var izraisīt kuņģa sienu iznīcināšanu. Lai justos veselīgi un enerģiski, jums jāpievēršas zivju delikatesēm un diētiskajai gaļai. Vēlreiz neaizmirstiet ābolus un citrusaugļus, jo tie ir bagāti ar dzelzi. Glāze minerālūdens pirms ēšanas ir īpaši noderīga asinsrites normalizēšanai.

Strēlniekam jāsamazina patērētās cūkgaļas un liellopu gaļas daudzums. Īpaši izdevīgi ir pākšaugu produkti, kas satur olbaltumvielas un ir maz kaloriju. Kā pirmais ēdiens ir diezgan piemēroti vieglie dārzeņu salāti no gurķiem un tomātiem. Svaigi garšaugi, piemēram, pētersīļi, ir lielisks veids, kā uzturēt ķermeni labā formā.

Lasi arī: Finanšu zvaigžņu prognoze 2023. gada oktobrim: neprognozējams laiks, kas pavērs iespējas uz finansiāliem panākumiem!

Lasi arī: 7 visbīstamākās dienas 2023. gada oktobrī: šajās dienās var rasties liktenīgas grūtības!

Mežāži bieži cieš no sliktas gremošanas. Tāpēc viņiem ieteicams pievērst uzmanību dažādām garšvielām. Anīss, krustnagliņas un muskatrieksts izcels jūsu iecienītā ēdiena garšu. Vēlams no ēdienkartes izsvītrot lielas porcijas, nepārtērēt saldos desertus. Atcerieties, ka vieglie ēdieni un piena produkti ir cienīga alternatīva ceptiem kartupeļiem.

Ūdensvīrs. Saldumi un kūkas organismam nenāks par labu. Tā vietā pievienojiet tējai karoti ziedu vai liepu medus. Iekļaujiet savā uzturā vairāk svaigu augļu – apelsīnus, vīnogas, ābolus. Gaļai jābūt ar mēru, nepārslogojiet sevi ar dzīvnieku taukiem. Šīs Zvaigžņu zīmes pārstāvjiem piemērotākais produkts ir kefīrs.

Zivīm ir nosliece uz pārēšanos, tāpēc viņām jātur acis vaļā un jāturas pie veselīga uztura. Pārmērīgs cukura un tauku patēriņš rada lielu stresu aknām. Ir pienācis laiks atteikties no gaļas un mēģināt gatavot dārzeņu ēdienus. No prosas un rīsiem gatavotas putras ļaus Zivīm iet atveseļošanās ceļu. Jūras veltes ir bagātas ar dažādiem mikroelementiem un jodu.

Katra Zvaigžņu zīme ir pakļauta noteiktām slimībām un traucējumiem. Lai izvairītos no slimībām, ir svarīgi ēst pareizi un izvēlēties tikai tos pārtikas produktus, kas ir veselīgi. Pareizs uzturs  ir lielisks iemesls, lai attīrītu sevi no toksīniem un iegūtu spēku jaunām lietām.

Leave a Comment