Uzzini, cikos ir labākais laiks pirmajam randiņam!

Pierādīts ir fakts, ka vislabākais laiks pirmajam randiņam ir pulksten 8 no rīta. Jā, no rīta! Uzzini, kāpēc:

Mazāks pirms-randiņa uztraukums

Cilvēkiem, kuri vispār ikdienā piedzīvo ļoti daudz stresa, vēl jo vairāk ir ieteicams doties uz randiņiem no rīta – ja visu dienu būsi uztraukts un vēl vakarā būs papildus uztraukums, pie nekā laba tas nenovedīs. 

Tu esi svaiga

Lielākajai daļai cilvēku, kuri it kā nav “rīta personas”, viņi tomēr tik un tā labāk saprotas ar citiem cilvēkiem no rīta, nevis vakarā, kad esi jau pa dienu paguvis nokaitināt sevi. Protams, šis neskaitās gadījumos, kad no rīta ir paģiras.

Ja randiņš ir labs, tāda būs visa diena

Ja no rīta uzņemsi tik ļoti patīkamas emocijas kā patīkams randiņš ar patīkamu cilvēku, tev visu dienu būs, par ko domāt, kur pakavēties tad, kad garastāvoklis centīsies sabojāties. Šādas emocijas tik viegli no galvas nevar izmest, tādēļ vari būt droša, ka diena būs izdevusies.

Ja randiņš ir briesmīgs, tu vismaz zini, ka pārējo dienu vari padarīt labāku

Tas ir daudz labāk, nekā nobeigt savu dienu ar briesmīgu randiņu

Tu sevi nepataisīsi par piedzērušos muļķi

Randiņos, kas tiek rīkoti vakarā, bieži vien sanāk iedzert kādu glāzīti vīna vai šampanieša, bet dažkārt arī uztraukuma dēļ sanāk iedzert mazliet par daudz. Un tiem, kuriem mute atveras tikai pēc vairākām glāzītēm, varētu sanākt sarunāt visādas muļķības. No rīta jūs droši vien nelietosiet alkoholu, tādēļ tas arī ir viens liels pluss.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment