Zodiaku zīmju sliktās īpašības: uzzini, kādi ir Tavi mīnusi!

3. DVĪNIS (21. maijs – 21. jūn.)

shutterstock_69147004

Par pašu lielāko mīnusu varētu uzskatīt to, ka šīs zīmes pārstāvji nemīl strādāt, jo, ja kāds atļautu viņiem “sēdēt uz kakla”, tad viņi tur sēdētu tik ilgi, cik vien tas būtu iespējams. Ja Dvīņi sāk kaut kur strādāt, tad tomēr parasti nespēj vienā vietā ilgi uzturēties, jo viņiem viss ātri apnīk – tad vieni vienīgi muļķi apkārt, tad pārāk maz maksā!

Vēl viena sliktā īpašība varētu būt tā, ka viņi ir diezgan neuzticami, līdz ar to viņiem nevar uzticēt noslēpumus, jo viņi bieži vien tos tomēr atklāj citiem, bet nevis tāpēc, lai gūtu kaut kādu labumu, bet gan tāpēc, ka viņiem vienkārši patīk visu zināt un dalīties tajā ar citiem, neuzskatot par svarīgu glabāt svešus noslēpumus!

 

4. VĒZIS (22. jūn. – 22. jūl.)

148258094

Vēža viena no sliktajām īpašībām ir saistīta ar viņu pārlieku lielo pieķeršanos – cilvēkiem, lietām un vietām! Ja Jūs savā dzīvē esat ielaidis Vēža zīmē dzimušo, tad tikt no viņa vaļā nebūs tik viegli, bet, ja Vēzis no dzimšanas ir dzīvojis vienā un tajā pašā vietā, tad mēģināt viņu pierunāt pārcelties ir gandrīz neiespējami.

Vēl Vēži mēdz būt pārlieku emocionāli un uz dažām situācijām spēj reaģēt tā, it kā būtu zaudējuši veselo saprātu! Pie tam viņi arī viegli apvainojas par visādiem niekiem, bet, ja Vēzis ir izlēmis kādam atriebties – tad glābiņa nav! Viņi intuitīvi spēj atrast otra vājāko vietu  un nenomierināsies, kamēr nebūs noveduši otru līdz baltkvēlei, pie tam tas viss var izskatīties nevis kā atriebība, bet gan rūpēšanās!

 

5. LAUVA (23. jūl. – 22. aug.)

crazy-woman

Par vislielāko Lauvas mīnusu tiek uzskatīts viņu egocentrisms, jo viņi uzskata, ka visam ir jānotiek tieši ap viņiem, bet, ja kāds cits nostādīs pirmajā vietā sevi, nevis konkrēto Lauvas pārstāvi, tad viņam ir jārēķinās ar to, ka pret viņu tiks vērsti apvainojumi vai uzrīkots skaļš skandāls! Lauva no katra indivīda sagaida sapratni un viņu negatīvo īpašību pieņemšanu, lai gan Lauva pati uzskata un ir pārliecināta, ka ir pati pilnība!

Vēl viens mīnuss ir tas, ka Lauvām mēdz būt ļoti izteikts temperaments, kas nozīmē to, ka par “sprādziena” iemeslu var kļūt pat tas, ko vēl vakar Lauva uztvēra pavisam mierīgi. Dusmās viņš ir baismīgs, viņa replikas var ievainot ļoti dziļi, tāpēc ka viņš ne tikai apvaino, bet gan dara to ļoti virtuozi, aizskarot pašas sāpīgākās vietas, bet viņš spēj arī tikpat ātri nomierināties un pat atvainoties, taču tas, kuram būs nācies nokļūt Lauvas nagos, to atcerēsies vēl ilgi!

 

Lasi vēl: Viskaitinošākās lietas, ko katras Zodiaka zīmes pārstāvji dara publiski

 

6. Jaunava (23. aug. – 22. sept.)

Blonde woman with the scary expression on her face while eating cabbage leaf.

Jaunavas patiesībā ir lielas nūģes, un tas arī ir viņu lielākais trūkums, jo ar savu pedantismu un tiekšanos apkārtējos pietuvināt pilnībai, viņas daudzus var izvest no pacietības. Vēl Jaunavas neatzīst māksliniecisko iztēli, radošumu, jo uzskata, ka visiem ir stingri jāievēro noteikumi un likumi, taču šī biežā kritika padara viņas neizturamas, pie tam šīs zīmes pārstāvji paši uzskata, ka viņi paši nekad nekļūdās!

Vēl viens Jaunavu mīnuss ir tas, ka viņas ir emocionāli ļoti vēsas, viņām patīk, ka siltumu un uzmanību viņām dod apkārtējie, bet uz tādu pašu atbildes reakciju viņas bieži vien nav spējīgas, tiesa gan, ka reizēm viņas pieļauj izņēmuma gadījumus attiecībā uz radiniekiem!

 

7. SVARI (23. sept. – 22. okt.) 

girl-in-mask

Svaru mīnuss ir tas, ka viņiem piemīt principu trūkums un viņi cenšas būt labi pret visiem, pielāgojoties katram individuāli. Tas, savukārt, liek domāt, ka viņi ir lieli liekuļi un kādā brīdī konkrētās Zodiaka zīmes pārstāvis nekautrēsies Jūsu lietas apspriest ar kādu Jūsu ienaidnieku un atbalstīt viņu, nevis Jūs. Tiesa gan, pastāv liela iespējamība, ka jau otrajā dienā viņš šo pašu Jūsu ienaidnieku apspriedīs ar Jums, bet tas jau Jūs vairs neglabās no nepatikšanām!

Vēl viens Svaru mīnuss ir viņu mūžīgās šaubas par visu, kas kaitē ne tikai viņiem pašiem, bet arī tiem, kuriem ir kāda vajadzība kārtot kopīgas lietas ar Svariem vai arī ir atkarīgi no viņu lēmumiem, jo, kamēr šo zīmju pārstāvji meklē labāko variantu vai izeju no kādas situācijas, laiks iet uz priekšu un līdz ar to aiziet arī labās iespējas!

 

8. SKORPIONS (23. okt. – 21. nov.)

snowwhiteandthehuntsman6

Skorpiona lielākais trūkums ir tas, ka viņi nespēj ar daudz ko samierināties, respektīvi, ja kāds viņus ir nodevis, kaut kā kaitējis viņiem, apvainojis, iegāzis vai nostādījis muļķīgā situācijā, tad viņi uzsāk tādu karu, ka tam, kurš Skorpionam ir nodarījis pāri, ir labāk nošauties pašam! Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji neprot piedot, bet atriebjas tā, ka pēc tam no otra paliek pāri tikai pelni!

Vēl viens liels trūkums ir viņu dzēlīgums, viņi nepazīst žēlsirdību – viņi sarkastiski izcels citu cilvēku trūkumus, pat neaizdomājoties par to, kā tas ietekmēs apkārtējo pašnovērtējumu, bet paši viņi vēl parasti brīnās par to, ka ļoti reti kurš pret viņiem izjūt simpātijas!

 

9. STRĒLNIEKS (22. nov. – 21. dec.)

Woman with debts

Pati sliktākā Strēlnieku īpašība ir impulsivitāte, viņi bieži vien vispirms kaut ko dara un tikai pēc tam domā, ar ko tas viss beigsies, tāpēc ne tikai viņi paši pastāvīgi nokļūst sarežģītās situācijās, bet viņi tajās iegrūž arī tos, kuri par viņiem pārdzīvo un atrodas blakus, turklāt viņi spītīgi paļaujas uz savām sajūtām, kas bieži vien viņus pieviļ!

Vēl Strēlnieki ir ļoti kategoriski, jo viņiem liekas, ka visam ir jānotiek tieši tā, kā viņi saka, bet, ja Tu tam nepiekrīti un neklausi viņu rīkojumiem, tad viņi to uztver kā pretošanos viņu autoritātei un noteikti to tā neatstās, ne velti viņi bieži joko, ka pēc viņu humoristiskajām replikām cilvēki nevis smejas, bet raud!

 

10. MEŽĀZIS (22. dec. – 19. janv.)

Businessman shouting her victory to the world

Mežāžu mīnuss ir tas, ka viņi mēdz būt visai aprobežotas būtnes, kas pret apkārtējiem mēdz izturēties ar diezgan lielu nolaidību! Šīs Zodiaka zīmes pārstāvji mēdz ignorēt sev nesvarīgās paziņas, un viņi neredz neko citu kā tikai savus mērķus, bet, ja kāds, kuru Mežāzis ignorē, pagadīsies viņam ceļā, tad viņš var tikt arī sabradāts! Citi cilvēki viņiem pārsvarā ir vajadzīgi tikai tāpēc, lai sasniegtu vēlamo, bet tie, kuri to nevar, tikai traucē viņiem ceļā uz savu mērķi!

Mežāži ir arī ļoti konservatīvi, viņi nekad nepiekritīs kaut kādiem jaunievedumiem, ja nu vienīgi tie kaut kādā veidā palīdzēs viņiem virzīties uz savu nosprausto mērķi, bet pārsvarā viņi ir ieciklējušies uz jau pārbaudītām vērtībām un ir ļoti grūti viņus pierunāt kaut ko mainīt!

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

11. ŪDENSVĪRS (20. janv. – 18. feb.)

8-Tips-For-Dating-An-Introverted-Woman-1050x700

Pats spilgtākais Ūdensvīru mīnuss ir tas, ka viņiem patīk pasauli saredzēt tikai melnu vai baltu, viņiem neeksistē vidusceļš – ir tikai tas, kādā gaismā viņi konkrēto lietu saskata, bet tur nekādi pustoņi nav iespējami! Viņi ir arī diezgan cietsirdīgi, jo, ja kāds, viņuprāt, būs zaudējis viņu uzticību, tad Ūdensvīrs pat netaisās klausīties kaut kādos skaidrojumos un attaisnojumos!

Vēl viena Ūdensvīru īpašība ir tā, ka viņi patiesībā ir diezgan intraverti, jo, lai arī cik komunikabli un atvērti viņi neliktos, nekad nevar zināt, kas notiek viņu dvēselēs , ko viņi domā un ko grib, pie tam viņi no apkārtējiem slēpj ne tikai savas domas, jūtas un nākotnes plānus, bet arī pagātni. Reizēm viņiem vienkārši šķiet, ka tas viss uz nevienu citu, izņemot viņiem pašiem, neattiecas vai arī viņiem vienkārši ir slinkums kaut ko stāstīt, atklāties un kaut ko vēl mēģināt izskaidrot, bet tas atkal jebkurā gadījumā apgrūtina viņu savstarpējās attiecības ar apkārtējiem!

 

12. ZIVIS (19. feb. – 20. marts)

258285_6761575f426be58c3e977f1f73608829_large

Lielākais šīs Zodiaka zīmes pārstāvju mīnuss ir tas, ka viņi nespēj atkāpties no tā, ko paši izdomājuši. Ja viņi nonāk līdz kaut kādam slēdzienam, secinājumam (parasti gan tas ir kļūdains), tad viņi paliks pie sava līdz uzvarēs! Nekas cits nevar viņus ietekmēt un pārliecināt par pretējo, piespiežot viņus ieklausīties citu cilvēku viedokļos, kas varētu likt viņiem rīkoties citādāk, jo viņi nepiekāpsies un rīkosies tikai tā, kā viņi paši uzskata par pareizu!

Tajā pat laikā viņi var visu dzīvi vienkārši plūst pa straumi, necenšoties kaut ko mainīt apkārtesošajā sabiedrībā. Reizēm viņi attaisnojas ar to, ka viņi vienkārši nevēlas sabojāt attiecības ar radiniekiem, priekšniecību vai draugiem, bet vispār Zivis ir tādas, kurām vieglāk ir atstāt visu, kā ir, lai tikai saglabātu jau esošo stabilitāti viņu dzīvēs!

Leave a Comment