Zodiaku zīmju sliktās īpašības: uzzini, kādi ir Tavi mīnusi!

zhenskie-nedostatki-s-kotorymi-muzhchiny-ne-miryatsya-1-e1449138574899

Katrs no mums ir dzimis zem kādas konkrētas Zodiaka zīmes, kas, bez šaubām, ietekmē to, kādi mēs esam – kādi ir mūsu plusi un mīnusi!

Plusus jau mēs katrs pats lielākā vai mazākā mērā spējam saskatīt, vismaz mums tā gribētos domāt, taču ar mīnusiem ir grūtāk – uz tiem mums parasti norāda kāds no malas! Arī horoskops spēj daudz ko pateikt par mūsu nepilnībām rakstura ziņā, ticēt vai nē – tas ir mūsu katra paša ziņā!

Lasi vēl: Daiļuma horoskops. Uzzini, kuros mēnešos dzimst skaistākās sievietes!

Te gan gribas atgādināt, ka tīrs konkrētas horoskopa zīmes raksturojums attiecināms tikai uz tiem, kuri dzimuši no 1. – 18. datumam konkrētajā mēnesī, uz pārējiem ietekmi atstāj arī tās Zodiaka zīmes, kas ir pirms un pēc kādas konkrētās zīmes.

 

 

 

1. AUNS (21. marts – 20. apr.)

ladyboss

Pats spilgtākais šīs horoskopa zīmes mīnuss ir tas, ka Auni ir apveltīti ar lieku un bieži vien arī nepamatotu pašpārliecinātību. Viņi reizēm mēdz uztvert sevi kā augstāk stāvošus, atzīstot tikai savu viedokli un neatzīstot savas kļūdas. Ja viņi kaut ko ir ieņēmuši galvā, tad pārliecināt viņus par pretējo ir gandrīz neiespējami, pat ja viņi reiz jau ir uzkāpuši uz tā paša grābekļa. Naivā ticība sev viņus ļoti ietekmē un bieži vien arī nokaitina, jo ar nevēlēšanos ieklausīties prātīgās domās un secinājumos, kas nāk no citiem, viņi kaitē ne tikai sev, bet arī tiem, kuri ir ciešā mijiedarbībā ar konkrētās Zodiaka zīmes pārstāvi.

Vēl viena ļoti spilgta negatīvā īpašība ir tiekšanās būt galvenajiem, dominēt pār visu – viņi mēdz komandēt tos, kuri atrodas viņiem blakus, demonstratīvi izrādot savu pārākumu, piemēram, pārtraucot savu sarunu partneri, izlemjot visu viņa vietā.

Lasi arī: Šo 3 zodiaka zīmju sievietes ir labākās un ideālākās sievas

 

2. VĒRSIS (21. apr. – 20. maijs)

stubborn

Par pašu lielāko Vēršu mīnusu var uzskatīt viņu fenomenālo spītību, bet, tā kā viņi vēl ir diezgan konservatīvi, ar viņiem ir ļoti grūti par kaut ko vienoties. Ja kāds viņiem piedāvā kaut ko tādu, kas neiederas viņa pasaules redzējumā, Vērsis vienkārši noslēdzas sevī un spītīgi ignorē savu pretinieku. Ja šīs zīmes pārstāvji ir ieņēmuši galvā, ka kaut ko negrib mainīt, tad izkustināt viņus no vietas ir nereāli, vēl vairāk – viņi nekad neatzīsies, ka viņus kādā konkrētā situācijā vada nevis veselais saprāts, bet gan iekšējā stūrgalvība, kas neļauj viņiem atkāpties no saviem vārdiem un rīcības.

Vēl viena negatīvā īpašība ir tā, ka viņi ir tik ļoti pieraduši pie saviem paradumiem, ka nekad nedarīs to, kas viņiem šķitīs neērti, pat ja no tā būs atkarīgs kāda cita liktenis. Viņi spītīgi turēsies tikai pie saviem paradumiem un uzskatiem, neatkarīgi no tā, kā tas varētu ietekmēt apkārtējos!

 

Šķir lapu tālāk, lai noskaidrotu par pārējām zīmēm

Leave a Comment