Kāršu horoskops. Uzzini, kas gaidāms Pīķa zīmē dzimušajiem!

pikis-768x684

Pīķa dūzis – godkāres un noslēpumu kārts

Pīķa dūzis ir sens noslēpumainu mistēriju simbols un visgarīgākā kārts no kavas (kāršu komplekta). Vienlaicīgi tā ir arī pati godkārīgākā un daudzos gadījumos – materiāli orientēta kārts.

Pīķa dūzi dēvē arī par magu kārti, jo tā bijusi un ir simbols, ko izmanto daudzās ezotēriskajās skolās. Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa dūzis, visu mūžu ir konfliktā starp materiālajām, pasaulīgajām vajadzībām un dziļu garīgo mantojumu.

Pīķa dūzim ir vairāk dotību un iespēju garīgajā sfērā nekā lielākajai daļai citu kāršu – ja cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa dūzis, dosies šajā virzienā, viņiem atvērsies daudzas iepriekš slēgtas durvis. Pīķa dūzis ir galējību kārts – personības, kuras tas pārstāv, ir vai nu ir pilnībā materiālistiskas, orientējušās tikai uz darbu vai karjeru, vai arī augsti garīgi cilvēki, kas apguvuši ezotēriskās zināšanas.

Taču materiālistiski noskaņotie ļaudis cenšas apdāvināt citus. Pašatdeve ir dabiska pīķa dūžu būtības izpausme. Pīķa dūžu karmiskā kārts – ercena septiņnieks – nozīmē, ka daļa grūtāko pārbaudījumu viņiem ir attiecībās ar ģimeni un draugiem. Tomēr šī kārts arī dāvā pīķa dūžiem iespēju palīdzēt ar padomu draugiem un visiem, kam tas nepieciešams.

Vairāki pīķa dūži pat kļūst par profesionāliem padomniekiem vai konsultantiem. Galu galā pīķa dūži top par ļoti mīlošiem un gādīgiem cilvēkiem. Pīķa dūžu dzīves uzdevums ir iegūt iekšēju mieru, kalpojot cilvēkiem un sekojot augstākajiem dzīves principiem.

Pīķa divnieks – draudzības kārts

Pīķa divnieks ir partnerības un draudzības kārtas. Divniekiem ir raksturīgas dažādas bailes, it īpaši bailes palikt vienatnē. Un pīķa divnieks nav izņēmums.

Daudzi cilvēki, kuriem pīķa divnieks ir dzimšanas kārts, ir gatavi darīt visu, lai tikai būtu kompānijā. Viņus īpaši spēcīgi ievaino draudzības vai uzticības nodevība.

Pīķa divnieka karmiskā kārts ir pīķa sešinieks, viena no visspēcīgākajām karmiskajām kārtīm, kas piešķir pīķa divnieku dzīvei īpašu fatālismu. Tās ietekmes dēļ pīķa divnieku dzīve laiku pa laikam ieiet rutīnā, no kuras izkļūt ir ļoti sarežģīti. Šī pati ietekme rada problēmas ar veselību, tomēr vairākumam pīķa divnieku nav raksturīgi slikti ieradumi, kas palīdz pretoties slimībām.
Šīs kārts pārstāvji ir apveltīti ar milzīgu intuīciju, taču – lai īstenotu savu potenciālu, pīķa divniekam ir patiesi jāinteresējas par dzīves garīgo pusi, bet pīķa masta kārtis parasti to ignorē par labu profesionālajām vai karjeras interesēm.

Pīķa divniekiem ir labas prāta spējas un attīstīta loģika. Šīs īpašības veicina panākumus darbā, bet personīgajās attiecības dažkārt ir šķērslis. Daudzi pīķa divnieki tik lielā mērā ir nokrāvušies ar darbiem un pārņemti ar savas loģikas spēku, ka visiem spēkiem cenšas izvairīties no situācijām, kas saistītas izaicinājumiem attiecību jomā. Šādu situāciju skaitā ir arī attiecības laulībā.

Pīķa divnieki ir ļoti talantīgi un spēj daudz sasniegt sociālajā dzīvē, taču ercena trijnieks kā Plutona kārts liecina par šo cilvēku skeptisku un neizlēmīgu attieksmi pret mīlestības saitēm un pret visu, kas var izjaukt viņu ierasto dzīvesveidu.

Tomēr kopumā pīķa divnieku dzīves ceļā ir gludāks nekā vairumam citu kāršu. Cilvēki, kas pīķa divnieks ir dzimšanas kārts, neļauj sev palaisties slinkumā un bezjēdzīgi atslābināties. Nereti pīķa divnieki apprecas naudas dēļ.

Pīķa trijnieks – mākslinieka kārts

Pīķa trijniekiem ir iespēja dzīvē gūt lielus panākumus, ja viņi pēc tiem tieksies. Uz viņiem gulstas smagāka nasta nekā uz lielāko daļu citu cilvēku, taču tad, ja viņi pieliks pūles, saņems bagātīgas dāvanas no Jupitera – planētas, kuras kāršu kaudzītē ir pīķa trijnieks.

Kārava sešinieks kā karmiskā kārts liecina par to, ka pīķa trijniekiem būs jāsamaksā karmiskais parāds, kas saistīts ar finansēm vai vērtībām šā vārda plašākajā nozīmē. Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa trijnieks, bieži kontaktējas ar kārava sešiniekiem, atdodot viņiem šāda veida parādus.

Pīķa trijnieku galvenais uzdevums ir iemācīties atbildību un godīgumu finansiālajos darījumos un attiecībā pret naudu vispār. Nereti pīķa trijniekiem ir jāiziet vairāki pārbaudījumi, kuros viņi kļūst par negodīguma upuriem finanšu sfērā. Taču karmiskā kārts kārava sešinieks norāda uz to, ka šie pārbaudījumi ir tikai parādi, kas velkas līdzi no iepriekšējām dzīvēm.

Jo vairāk pīķa trijnieki raizējas par savu veselību, jo sliktāks kļūst viņu stāvoklis, tāpēc jābūt īpaši uzmanīgiem attiecībā uz savām domām un jūtām šajā jomā. Parasti problēmas ar veselību šiem cilvēkiem rodas no emocionālā stresa.

Pārmērīga nodošanās darbam un karjerai bieži vien novērš pīķa trijnieku uzmanību no viņu fiziskā un emocionālā stāvokļa. Pastāv liela iespēja, ka pīķa trijnieki sava lielā radošā potenciāla dēļ var piedzīvot nervu satricinājumus.

Pīķa četrinieks – apmierinātības ar darbu kārts

Pīķa četrinieks ir apmierinātības ar darbu kārts, viena no izturīgākajām un stabilākajām kārtīm kavā. Cilvēki, kam šī ir dzimšanas kārts, bieži vien rada asociācijas ar akmens klinti. Pīķa četrinieki ir ārkārtīgi darbaspējīgi un čakli; uz viņiem vienmēr var paļauties. Bagātības un panākumu jautājumos viņi var rēķināties ar pastāvīgu veiksmi.

Parasti pīķa četrinieki gūst apmierinājumu no sava darba. Tomēr kārava dūzis kā viņu Saturna kārts liecina par to, ka neraugoties uz visiem panākumiem, pīķa četrinieki vienmēr ir norūpējušies par naudas problēmām un var paši sev likt sprunguļus spieķos.

Ercena devītnieks kā Merkura kārts norāda uz to, ka pīķa četrinieki vienmēr sabiedrībā uzvedas adekvāti, kā arī ir apveltīti ar daiļrunību un var kļūt par izciliem oratoriem. Nereti pīķa četrinieki kļūst par talantīgiem rakstniekiem, reklāmas vai literārās jomas darbiniekiem.

Visi četrinieki parasti ir ļoti stūrgalvīgi, un pīķa četrinieks nav izņēmums. Pateicoties karmiskajai kārtij – kreiča dūzim -, pīķa četrinieki ir visai erudīti, gudri un vēlas dzīvot pēc saviem likumiem. Viņiem ir labas uztveres spējas, lieliska intuīcija un viņi necieš nekāda veida ierobežojumus.

Kārava desmitnieks kā Venēras kārts dāvā pīķa četriniekiem bagātus draugus, tomēr izvēloties draugus un iemīļotos, viņiem nevajadzētu pārmērīgu uzmanību pievērst naudas jautājumam.

Pīķa piecinieks – ceļotāja kārts

Pīķa piecinieks ir pārmaiņu un ceļojumu kārts. Cilvēki, kas dzimuši tās ietekmē, ir nemierīgi, kas izpaužas visai interesantā veidā. Viņiem nepatīk monotona rutīna, tāpēc viņi izvēlas sev profesiju, kas sniedz zināmu dažādību.

Pīķa piecinieki dievina ceļošanu un viņiem patīk bieži mainīt dzīvesvietu. Dažkārt viņu nemierīgums atsaucas uz garīgo meklējumu jomu, tiecoties atrast patiesību un pilnveidoties.

Ercena kalps kā Merkura kārts norāda, ka pīķa piecinieki nereti uzupurējas tuvinieku labā vai arī, lai iegūtu izglītību. Tas īpaši spilgti izpaužas agrīnos dzīves gados. Viņu karmiskā kārts – ercena desmitnieks – viņiem prognozē sociālus panākumus, bet dažkārt sabiedriskā dzīve pīķa pieciniekiem var pārvērsties par smagu nastu.

Kreiča devītnieks kā Venēras kārts liecina, ka dāsno un mīlošo pīķa piecinieka dabu citi cilvēki var nežēlīgi izmantot. Daudzās vilšanās personīgajās attiecībās ar draugiem un iemīļotajiem ir skaidrojamas tieši ar kreiča devītnieka ietekmi. Šā paša iemesla dēļ pīķa piecinieks gūst lielus panākumus, strādājot grupā, nevis vienatnē. Pīķa piecinieks ārkārtīgi tiecas pēc garīguma.

Pīķa pieciniekam ir jāiemācās bez atlīdzības dāvāt un paust savu mīlestību tuvās attiecībās. Lielākā daļa kāršu, kuras ir pīķa piecinieka dzīves komplektā, ir labvēlīgas, un no materiālā viedokļa pīķa piecinieku var uzskatīt par vienu no veiksmīgākajām kārtīm kavā.

Pīķa sešinieks – likteņa kārts

Pīķa sešinieks tiek saukts par likteņa kārti, jo tā ir visspēcīgākais cēloņu un seku likuma simbols. Ko sēsim, to pļausim – gan labo, gan slikto.

Ja tava dzimšanas kārts ir sešinieks, tad jebkurā dzīves brīdī vari gaidīt izšķirošus notikumus. Šos notikumus izraisa mūsu vārdi vai rīcība iepriekšējā dzīvē, kuru sekas neizpaudās uzreiz, bet gan tad, kad izveidojās atbilstoši apstākļi. Daļa šo notikumu ir pozitīvi un lietderīgi, citi parāda, kāda var būt atmaksa par negatīvu rīcību.

Spēcīgākajam sešiniekam – pīķa sešiniekam – šādi izšķiroši notikumi dzīvē mēdz būt vairāk nekā pietiekami – tie notiek tik bieži, ka daudzi pīķa sešinieki kļūst par fatālistiem. Viņi sāk uzskatīt, ka dzīvē viņiem ir pavisam izvēles iespēju un par maz spēka, lai mainītu radušos situāciju.

Mēs patiešām nevaram izmainīt notikumu gaitu, kad tie jau notikuši, taču dzīvē tomēr ir daudz jomu, par kurām esam atbildīgi, un šajā ziņā mūsu izvēle vienmēr ir ļoti svarīga. Tā ir viena no galvenajām mācībstundām pīķa sešiniekiem.

Pīķa sešinieks ir spēcīga kārts – tā ir tāda cilvēka kārts, kurš ienācis dzīvē, lai iemācītos atbildību par viņam doto spēku. Šādi cilvēki vai nu tiecas uz augstāko mērķi, cenšas īstenot savus sapņus un gūst lielus panākumus, vai arī viņu spēks pavēršas pret viņiem pašiem, novedot pie kraha.

Cilvēki, kas dzimuši pīķa sešinieka ietekmē, ir ļoti atbildīgi par savu rīcību, taču spēcīgā Neptūna ietekme var daudzus no viņiem attālināt no realitātes un iegremdēt fantāziju un ilūziju pasaulē.

Pīķa sešinieki ir īsti sapņotāji, tāpēc viņiem ir jāseko, lai sapņi nebūtu pretrunā ar augstajiem ideāliem un principiem. Viņiem nepieciešams izmantot visu savu spēku, lai sasniegtu savu augstāko sapni. Nekas nevar viņus apturēt, ja šis sapnis ir tīrs – tā īstenošanās jebkurā līmenī ir garantēta.

Pīķa sešiniekam salīdzinājumā ar citām kavas kārtīm ir daudz lielāks potenciāls, lai sasniegtu panākumus un atzinību. Daudzi pīķa sešinieki ir dzimuši, lai veiktu lielus varoņdarbus.

Kārava astoņnieks kā Marsa kārts un pīķa karalis kā Jupitera kārts norāda uz augstu iespējamību gūt milzu peļņu. Protams, lai šāda iespēja īstenotos, pīķa sešiniekiem ir aktīvi jādarbojas un būt gataviem uzņemties lielu atbildību.

Pīķa septiņnieks – ticības kārts

Pīķa septiņnieks tiek uzskatīts par vienu no kavas garīgākajām kārtīm. Cilvēki, kas dzimuši tās ietekmē, var dzīvē gūt lielus panākumus, ja ieklausīsies savas iekšējās balss viedumā.

Pīķa septiņnieki ir nākuši pasaulē, lai iemācītos uzticēties sev un saglabāt savu ticību par sarežģītākajos apstākļos. Galvenās viņu problēmas ir darba un Vese***as jomā. Saglabāt optimismu ir viens no grūtākajiem uzdevumiem, kad fiziskais ķermenis cieš no Sli**bas. Taču tieši šis uzdevums ir jāizpilda daudziem pīķa septiņniekiem.

Kārava karalis kā karmiskā kārts uzliek pīķa septiņniekam par pienākumu dzīvot pēc visaugstākajiem standartiem. Tikai tā pīķa septiņnieks spēs iegūt tam paredzētās dāvanas un apbalvojumus.

Tas pats kārava karalis apvelta pīķa septiņnieku ar iekšēju spēju un noslieci reizēm steidzināt notikumus. Kārava karalis ir vienacains – uz kārts tas attēlots profilā. Tas nozīmē, ka pīķa septiņniekam ir jāpiesargājas no vienpusējas un subjektīvas pieejas saziņā ar citiem cilvēkiem.

Pīķa septiņniekiem ir tendence visus mērīt pēc vienas mērauklas. Taču – ja viņi padosies šai tendencei un neiemācīsies spriest, runāt un rīkoties augstākā garīgajā līmenī, viņus sagaida daudzas nepatikšanas un ciešanas, kas parasti saistītas ar slimībām, nelaimes gadījumiem un traumām.

Pīķa septiņnieka dzīves komplekts ir viens no labākajiem visā kavā. Fakts, ka pīķa septiņnieks atrodas Jupitera kāršu kaudzītē, liecina, ka cilvēki, kuriem šī ir dzimšanas kārts, var panākt daudzu savu vēlēšanos piepildīšanos.

Pīķa septiņnieki ir apveltīti ar dažādiem talantiem, kuri var aizvest uz veiksmes virsotni. Pat Saturna kārts viņu dzīves komplektā ir labvēlīga – tas ir kārava četrinieks, aizsardzības un drošības simbols. Pīķa septiņniekam nekas nevar nodarīt reālu kaitējumu, izņemot viņa paša bailes un šaubas.

Pīķa astoņnieks – darbaholiķa kārts

Pīķa astoņnieks ir spēcīgākā no visām “spēka kārtīm”, kurai ir uzlikta vissmagākā nasta. Visi pīķa astoņnieki saskaras ar kārdinājumu izmantot šo savu spēku, lai glābtos no bailēm.

Taču viņi ir nākuši pasaulē, lai strādātu cilvēces laimes labā, un agrāk vai vēlāk viņiem šis uzdevums ir jāizvirza augstāk par personīgo laimi. Pīķa astoņnieki ir īsti darbaholiķi – viņu spēks izpaužas aktīvā darbībā un lielā gribā.

Pilnīgi dabiski, kas šie cilvēki, kas apveltīti ar lielāku spēku nekā citiem, visticamāk, to izmantos ļaunprātīgi. Pīķa astoņnieks var padomāt: “Ja man dots tik milzīgs spēks, tas nozīmē, ka man tas jāizmanto, un ka man vienmēr ir taisnība”. Taču tam nav nekā kopēja ar patiesību – ja pīķa astoņnieks noticēs šiem maldiem, viņu gaida lielas nepatikšanas.

Pīķa masts ir saistīts ar garīgo pasauli, lai gan lielākajai daļai šā masta cilvēku tikai ar grūtībām izdodas pārslēgt uzmanību no materiālajām uz garīgajām vērtībām.

Gūt panākumus dzīvē pīķa astoņniekiem ir diezgan viegli, ja viņi ir izvirzījuši sev mērķi. Pīķa astoņnieki zina, ka ir apveltīti ar milzu spēku, taču viņiem visiem ir gaidāms nopietns pārbaudījums saistībā ar to, kā viņi šo spēku izmantos.

Ja pīķa astoņnieki izvēlēsies darboties zemā līmenī vai vadīsies no savām iekšējām bailēm, lai izvairītos no patiesības, tad galu galā nonāks pie pašiznīcināšanās.

Pīķa astoņniekam ir nepieciešams, lai par viņu sajūsminātos, un viņš ir gatavs smagi strādāt, lai nopelnītu šo sajūsmu. Daudzi no tiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, tiecas apprecēties ar turīgu partneri.

Ja pīķa astoņnieka laulība izjūk, viņš vienmēr ir ieguvējs finansiālā ziņā. Pīķa astoņnieki prot tikt galā ar šķēršļiem. Viņiem piemīt milzīgs dziedinošā spēka potenciāls – ja viņi spēs novirzīt to pareizā gultnē, tad mainīs uz labu sev tuvo cilvēku dzīves.

Daļa no pīķa astoņnieku dzīves uzdevuma ir optimistiskākas attieksmes pret dzīvi attīstīšana, neraugoties uz visiem satricinājumiem, kurus viņiem paredzējis liktenis. Pievēršanās garīgajām mācībām pīķa astoņniekam vienmēr nāk par labu un sniedz personīgo brīvību.

Pīķa deviņnieks – universālas dzīves kārts

Šī ir visspēcīgākā kārts no visām universālajām kārtīm – tā apveltīta ar jaudīgu iekšējo nepieciešamību atbrīvoties no negatīvām personības iezīmēm un dzīvesveida. Starp pīķa deviņniekiem ir cilvēki, kuru dzīve ir pilna zaudējumu, bet ir arī tādi, kas veltījuši sevi kalpošanai citiem cilvēkiem un sasnieguši laimi.

Pīķa deviņniekā ir apvienojušās visas pārējo deviņnieku kvalitātes. Kaut kādā līmenī pīķa deviņniekam ir jāatbrīvo liela daļa savas dvēseles, kāds būtisks personības aspekts, lai “nomirtu” un “atdzimtu” no jauna. Tas var būt jebkas – sākot no kāda personības vai profesionālā ieraduma – līdz vispārējai attieksmei pret finanšu lietām vai mīlas attiecībām. Vairākos gadījumos nepieciešams atbrīvoties no visa iepriekš minētā uzreiz.

Pīķa deviņnieki nekad nevar pilnībā ignorēt viņiem no dzimšanas piemītošo garīgumu. Ja viņi atzīst šo garīgumu par svarīgu savas personības daļu, tad spēs nostāties uz universālas pašatdeves ceļa un atbrīvoties no tā, kas pārstājis kalpot viņu augstākajām interesēm.

Pateicoties tam, daudzi pīķa deviņnieki var dot būtisku ieguldījumu cilvēces vēsturē. Pīķa deviņnieks ir augstākās pašuzupurēšanās kārts. Cilvēki, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, nereti kļūst par pazīstamiem māksliniekiem, aktieriem, mūziķiem vai skolotājiem.

Ercena karalis kā pīķa deviņnieku karmiskā kārts un Venēras kārts apvelta viņus ar spēcīgām jūtām un spēju kaislīgi mīlēt, padara viņus apburošus un gudrus, kas var atnest veiksmi un popularitāti. Daudzi pīķa deviņnieki ir talantīgi mūziķi vai aktieri.

Tas pats ercena karalis palīdz pīķa deviņniekiem pārdzīvot emocionālas problēmas, ar kurām viņi pavisam noteikti saskaras savā dzīvē. Ercena karaļa viedums ļauj pīķa deviņniekiem pārvarēt visas negatīvās emocijas un bailes.

Turklāt pīķa deviņnieki ir spējīgi uzņēmēji. Viņi var sasniegt lielus finansiālus panākumus, tomēr vislielākie sasniegumi ir mīlestības jomā. Jo plašāks ir pīķa deviņnieku darbības spektrs un jo lielāku dāsnumu viņi izrāda pret citiem cilvēkiem, jo spilgtāk izpaužas viņu iedzimtais spēks un jo tālāk viņi pavirzās ceļā uz dievišķumu.

Pīķa desmitnieks – panākumu darbā kārts

Pīķa desmitnieki var būt ārkārtīgi lieli materiālisti un īsti darbaholiķi, tāpēc cieš viņu personīgā dzīve un viņi paši. Lieta tāda, ka mājas un ģimene pīķa desmitniekiem ir ne mazāk svarīgi kā darbs. No pīķa desmitniekiem pašiem ir atkarīgs, uz ko viņi koncentrēs galveno uzmanību, taču viņus nemitīgi moka konflikts starp šīm divām dzīves sfērām.

Sievietēm, kas dzimušas pīķa desmitnieka ietekmē, ir īpaši grūti saglabāt līdzsvaru starp ģimenes dzīvi un karjeru. Pīķa desmitnieka likteni izteikti ietekmē garīgie spēki, un tas var palīdzēt viņam savas spējas izmantot citu cilvēku labā.

Vienlaicīgicilvēkiem, kuriem pīķa desmitnieks ir dzimšanas kārts, raksturīga spēcīga tieksme pēc materiālajiem sasniegumiem, kas var ierobežot viņu apvārsni un attīstības potenciālu. Tomēr pīķa desmitnieki ir spējīgi pārvarēt pieķeršanos materiālām lietām, pateicoties garīgām atziņām.

Pīķa desmitnieki var izrādīt neizlēmību mīlestības un laulību jautājumos, kas saistīta ar bailēm no nabadzības. Ja šīs kārts pārstāvji nepareizi izmantos tiem dāvāto spēku, tad saskarsies ar daudzām problēmām personīgajā dzīvē. Un tomēr šie cilvēki ir spējīgi uz lielu un neierobežotu garīgo mīlestību. Ja viņi vērsīsies pie savas būtības augstākās puses un ieklausīsies intuīcijas balsī, tad spēs panākt visu, ko vēlas.

Abas pīķa desmitnieka karmiskās kārtis atrodas Neptūna ietekmē – tas rada noslieci pārmērīgi aizrauties ar kādu vienu lietu. Apvienojumā ar pīķa desmitnieku uzcītību un centību tas rada draudus, ka cilvēks ieslīgs ārkārtējā maksimālismā un galējībās gan labā, gan sliktā nozīmē. Starp citu, pīķa desmitnieki daudz ko iemācās no savas pieredzes.

Pīķa desmitniekus dzīvē gaida zaudējumi, kas atgādinās par nepieciešamību prast atbrīvoties no pieķeršanās idejām un ierastajam dzīvesveidam. Tiekot galā ar šo uzdevumu, pīķa desmitnieks sasniedz garīgās apziņas virsotnes, kas daļēji arī ir viņa misija šajā pasaulē.

Pīķa kalps – aktiera kārts

Pateicoties spēcīgām prāta spējām un radošajai apdāvinātībai, cilvēki, kas dzimuši pīķa kalpa kārts ietekmē, var kļūt par mistiķiem, gaišreģiem un garīgajiem līderiem, kā arī par prasmīgiem zagļiem.
Šī kārts simbolizē garīgo veltījumu, taču to var nosaukt arī Krā***ka kārti. Vairumam pīķa kalpu vismaz nelielā mērā piemīt abas šīs īpašības, un tikai no viņiem pašiem ir atkarīgs, cik pareizi un gudri viņi rīkosies ar savām izcilajām radošajām spējām. Ja pīķa kalpiem tas neizdosies, viņi var krist paši par savu intrigu upuriem.

Nav šaubu par pīķa kalpu radošo apdāvinātību un prāta spējām. Jautājums ir tikai par to, uz kuru pusi viņi novirzīs savu enerģiju – rīkosies ar to gudri un saprātīgi vai arī padosies kārdinājumam svinēt vieglas uzvaras un nolaidīsies līdz savas kārts zemākajam līmenim.

Starp visām kavas kārtīm pīķa kalpa dzīves ceļš ir viens no vieglākajiem. Pīķa kalpi daudz ko iegūst ļoti viegli, taču tieši tas var kļūt par cēloni daudzām viņu problēmām.

Kad dzīve ir pārāk viegla, cilvēki neciena to, kas viņiem ir un ko viņi saņem. Viņi vairāk sliecas ļaunprātīgi izmantot labo, kas viņiem ir, vai arī ignorē to. Daļēji tas arī ir iemesls, kāpēc daži pīķa kalpi izvēlas zagļa ceļu. Viņiem gribas novest dzīvi līdz galējībām, izdzīvojot asas izjūtas. Draudi nonākt cietumā var būt viena no šādām asām izjūtām.

Daudzi pīķa kalpi piedzīvo garīgo iniciāciju, kad viņus atmasko un viņiem nākas ieskatīties savā sejā. Tas, kas spēlējas ar uguni, agrāk vai vēlāk sadeg, taču pīķa kalpam tā ir attīrīšanās uguns.

Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa kalps, vienmēr prot komunicēt ar publiku un var kļūt par veiksmīgiem aktieriem. Viņi bieži mantojumā saņem naudu, lai gan arī paši var pietiekami labi nopelnīt. Parasti pīķa kalpi ir godkārīgi un vairumā gadījumu var cerēt uz veiksmīgu dzīvi. Par to viņi var pateikties vērtību sistēmai, kuru apguvuši jau bērnībā.

Pīķa dāma – pašpilnveidošanās kārts

Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, piemīt lielas varas un ietekmes potenciāls, taču pārsteidzošā kārtā viņi ne vienmēr sasniedz augstu stāvokli sabiedrībā un tiek pie varas.

Nereti pīķa dāmas līdz dzīves beigām paliek padotā stāvoklī, par ko tām atliek tikai rūgti nožēlot. Viņas taču varēja sasniegt patiesus augstumus intelektuālajā vai morālajā jomā.

Un tomēr pīķa dāma ir pašpilnveidošanās kārts, kas ieņem centrālo vietu starp garīgā kopuma kārtīm. Ja cilvēki, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, apzinās savas izcilās spējas un izjūt atbildību par savu dzīvi, viņi spēs pacelties līdz tādiem augstumiem, kādiem vēlēsies.

Starp pīķa dāmām sastopami gan ārkārtīgi dzēlīgi un neciešami cilvēki, gan līdzjūtīgi un viedi ļaudis. Visi viņi ir dzimuši, lai būtu pie varas, taču par savu likteni viņiem jālemj pašiem. Galvenā loma tajā, kāda būs pīķa dāmu dzīve, ir vērtību sistēmai. Ja pīķa dāmas mērķis ir panākt tikai materiālu izdevīgumu, viņa zaudē lielu daļu sava spēka un potenciāla. Šīs kārts pārstāvji maksimālus panākumus sasniedz tad, kad seko savai intuīcijai un augstākajam spēkam.

Pīķa dāmu planetārās pārvaldes kārts ir kreiča kungs. Viņš apvelta tās ar lielām prāta spējām un līdera dotībām, kā arī sagādā lielus panākumus izglītības vai literārās darbības jomā. Turklāt kreiča kungs piešķir pīķa dāmām visnotaļ neatkarīgu raksturu un smalku intuīciju. Ja pīķa dāma izmantos savu augsto potenciālu, tā var kļūt par skolotāju vai garīgo līderi.

Pīķa dāmai nevajadzētu jaukt kopā mīlestību un naudu. Šīs kārts pārstāvjiem bieži rodas juridiska rakstura sarežģījumi. Pīķa dāmām vajadzētu pēc iespējas izvairīties no strīdiem ar ietekmīgiem cilvēkiem.

Pīķa dāmām patīk tērēt naudu un tās neieredz sakāvi juridiskajās lietās, lai gan bieži tieši tā beidzas visi tiesu procesi, kuros viņas ir iesaistītas. Vislabāk pīķa dāmas darbojas, kad izmanto savu dabas doto gudrību – tad viņas paceļas Dieva acīs. Pīķa dāmai piemīt viss nepieciešamais, lai gūtu panākumus jebkurā darbības sfērā.

Pīķa kungs – valdnieka kārts

Cilvēki, kuru dzimšanas kārts ir pīķa kungs, ir saimnieki pār visu, ko viņi nodomājuši paveikt. Ja vien pīķa kungi neizlems darboties kalpu līmenī, viņi vienmēr sasniegs savas profesionālās darbības virsotnes. Tomēr interesanti, ka daudzi pīķa kungi dodas strādāt izklaides jomā, tā arī neizmantojot pilnībā viņiem dāvāto potenciālu. Ja pīķa kungi nebūs vērīgi, viņi var iestigt viduvējībā.

Tā kā pīķa kungs ir stiprākais no kungiem, viņš spēj tikt galā ar milzu atbildību. Daži cilvēki, kam pīķa kungs ir dzimšanas kārts, patiešām kļūst par izciliem līderiem. Lai to sasniegtu, pīķa kungam ir jābūt gatavam uzņemties visu atbildību, kāda saistīta ar vadītāja lomu. Viņam jātiek no vaļā sev raksturīgajām raizēm un pilnībā jānododas kādai vienai lietai – pateicoties tam, pīķa kungs spēs nest cilvēcei daudz labuma.

Pīķa kungs ir pēdējā kārts kavā, bet tas nozīmē – viedākā un spēcīgākā. Cilvēkiem, kas dzimuši šīs kārts ietekmē, patīk mācīties un viņi ir gatavi darīt visu, kas nepieciešams, lai gūtu panākumus un atzinību. Pīķa kungi spēj pārvaldīt lielas organizācijas, taču bieži dod priekšroku citiem karjeras ceļiem.

Pīķa kungi nepakļaujas ārējai ietekmei, un viņiem piemīt neticams iekšējs spēks un izlēmība. Tomēr kritiskās situācijās šīs vērtīgās īpašības pārtop par trūkumiem, jo traucē piemēroties pārmaiņām dzīvē.

Pīķa kungi ir neizlēmīgi mīlestībā – dažkārt viņi visu mūžu nodzīvo kā vecpuiši. Pīķa kungi ir uzņēmīgi un godkārīgi, ļoti reti slinko un nepadodas zemākajiem instinktiem. Pat tad, ja pīķa kungs nav sasniedzis karjeras virsotnes, viņš vienalga ir gudrs un cēls, lai gan bieži nav apmierināts ar dzīvi un cieš no pesimisma.

Ja pīķa kungs pievērsīsies garīgajai dzīvei, viņš viegli spēs izprast dziļākos Visuma noslēpumus. Pīķa karungi ir fiziskās un garīgās pasaules valdnieki. Ja šīs kārts pārstāvji labprātīgi uzņemsies atbildības nastu un varas kroni, viņiem ir visas izredzes kalpot cilvēcei.

Avots: 

la.lv

Leave a Comment