Uzzini, ko tava lūpu forma var pastāstīt par tavu personību!

  1. Pilnīgas lūpas

Raksturīgi: Cilvēkiem ar šo lūpu tipu, raksturīgas pilnīgākas un biezākas lūpas. Šādas lūpas, smaidot, veido glītu izliekumu. Šādas lūpas komplimentē seju un tās tūliņ piesaista uzmanību.

Personība: Kā personības, sievietes ar pilnīgākām lūpām mīl dzīvot piedzīvojumiem pilnu dzīvi, kā arī viņas labprāt ikdienā veic pārmaiņas. Pārbaudījumi viņām sagādā prieku un stimulē viņu smadzenes. Viņas mīl pašas sevi un viņām patīk  būt laimīgām, visticamāk, ka cilvēks ar pilnīgām lūpām izvēlas partneri, par kuru ir jāpacīnās.

Šīs sievietes nav labi organizētas, bet viņām patīk skaļi izteikt savas domas. Sievietes ar pilnīgām lūpām ir pievilcīgas, neatkarīgas un seksīgas.

  1. Plānas lūpas

Raksturīgi: Sievietes ar plānām lūpām izskatās pievilcīgas, bet smaidot, viņas vairāk kā citas izpleš smaidu. Viņas skaidri formulē to, ko vēlas un ir ārkārtīgi izvēlīgas tajā, ko dara. Viņas izvēlas kvalitāti nevis kvantitāti, viņas piešķir nozīmi sev un dažkārt atstāj novārtā citus.

Personība: Sievietes ar plānām lūpām, ir ļoti populāras, lai arī kurp viņas dotos, kā arī, savā darbā viņas ir perfekcionistes. Viņas ir talantīgas un veiksmīgas tajā, ko dara. Šīs sievietes ir noteiktas dabas un pašas būvē sev ceļu dzīvē.

  1. Mazas un biezas lūpas

Raksturīgi: Šīs lūpas ir nelielas izmēros, bet to forma nav maza. Tā vietā, šīs lūpas ir pilnīgākas un formīgas. Lūpu forma atgādina pogu.

Personība: Cilvēki ar šāda veida lupām, ir ļoti zinātkāri pēc dabas un tie ir populāri savu darbību dēļ. Sievietes ar šādām lūpām ir ļoti pievilcīgas. Bet uzmanies, šīs sievietes ir dumpinieciskas. Viņas viegli sadraudzējas, jo ir sociālas un draudzīgas, lai arī kurp viņas dotos, viņas vienmēr nonāk uzmanības centrā.

  1. Lokveida lūpas

Raksturīgi: Šīs lūpas ir līdzīgas sirds vai loka formai, šīs lūpas, smaidot, izskatās brīnišķīgi. Šīm lūpām ir ideāls izmērs un tās nav ne par platu, nedz par šauru, tās vienkārši ir ideāla izmēra lūpas. Tomēr, apakšlūpa ir lielāka par augšlūpu.

Personība: Sievietes ar šīm perfektajām lūpām ir ļoti neatkarīgas, ļoti skarbas savos viedokļos un viņas nekad pateikto nenožēlo. Šādas sievietes dzīvo tagadnē, neraizējoties par nākotni. Drošsirdīgas ar augstu atbildības sajūtu, viņām ļoti labi padodas atvairīt un sagremot kritiku.

  1. Biezas lūpas

Raksturīgi: Šīs lūpas ir proporcionālas, gan augšlūpa, gan apakšlūpa ir ļoti bieza. Šāda veida lūpām nepiemīt īpašs izliekums, tām ir normāla forma.

Personība: Sievietes ar biezām lūpām ir mīklainas un ar tām ir interesanti, bet viņu izgājienus nav iespējams paredzēt. Šīm sievietēm piemīt mistika. Viņas savu personisko dzīvi tur noslēpumā un reti kad runā par personiskām lietām. Sievietes ar biezām lūpām nav viegli apmierināmas, viņas ir grūti iegūstamas un pieprasa kaut ko unikālu.

Leave a Comment