Vai astrālā projekcija ir no ļaunajiem spēkiem?

Lielākajai daļai cilvēku ir divi pilnīgi pretēji viedokļi par astrālo projekciju. Kaut arī daži uzskata, ka tas apgaismo un maina viedokli par dzīvi un garīgumu, citi uzskata, ka tā ir ļaunuma prakse, un to nevajadzētu iedrošināt. Mēs analizēsim, kāda ir astrālas projekcijas būtība.

Lasi arī: Nekļūstiet par veselīga dzīvesveida upuri! Visam ir savas robežas!

Astrāla projekcija: vērtība

Astrālā projecēšana ir izeja no tā smalkās sastāvdaļas fiziskā ķermeņa. Tas atbrīvo ķermeni no fiziskiem ierobežojumiem un pārsūta uz astrālo plakni.

Šī metode prasa daudz laika un centību meistarībā un ļauj meditācijā izjust astrālas projecēšanas dziļumu un garīgumu!

Izmantojot šo metodi, jūs savienojaties ar savu dvēseli dziļākā līmenī, jo tā kļūst par jūsu vienīgo ceļvedi. Ja šajā laikā kaut kas notiek ar jūsu garīgo ķermeni, tas neietekmēs jūsu fizisko ķermeni, un tāpēc jebkurā neērtajā brīdī jūs vienkārši pamostaties, it kā jums būtu sapnis.

Neaizsargātība, kāda ir jūsu fiziskajam ķermenim, ir līdzīga tai, kuru jūs jūtat miega laikā. Kad jūs jūtat bīstamību, nervu gali izdara brīdinājumu, liekot jūsu dvēselei atgriezties pie fiziskā ķermeņa.

Astrālajai projecēšanai ir negatīvi elementi un enerģija, kas jums būs jārisina. Dēmoni mēdz sūkt enerģiju no citiem, kas noved pie negatīvām blakusparādībām nevainīgā astrālas projekcijas ceļotājā.

Lasi arī: Zīmes, kas norāda, ka veiksme ir tuvu

Tomēr pareiza apmācība un prakse palīdzēs jums tikt galā ar šiem radījumiem. Metode nav ļauna vai dēmoniska. Tā ir pilnīgi garīga un noderīga, bez reliģijas, rituāliem vai upuriem.

Tas ir veids, kā paplašināt mūsu spektru un perspektīvas, izmantojot mūsu pozitīvās enerģijas. Dvēseles atbrīvošanas akts atbrīvo mūs no šīs valstības apgrūtinājumiem un ierobežojumiem!

Tie, kas saka, ka astrālā projicēšana ir ļauna, ir dezinformēti un nezinoši. Tādēļ nav jāpievērš uzmanība viņu uzskatiem!

Avots

Leave a Comment