Vai cilvēka ķermeņa izdalījumus var lietot uzturā? Šie cilvēki apgalvo, ka var! Fuj!

 

Vīrietis, kurš ir izdevis spermas recepšu grāmatu

a99249_photo

Pauls “Fotie” Photenhauers ir pārliecināts, ka spermai ir ne vien laba garša un tekstūra, bet arī augsta uzturvērtība, kas to padara par veselīgu produktu. Grāmatas autors spermu sauc par vispieejamāko produktu un norāda, ka to ir ērti pagatavot. Savā grāmatā viņš ir apkopojis receptes, sākot ar kokteiļiem un beidzot ar sacepumiem.

Lasi vēl: PRETĪGI! Ko sieviete atrada savā sulas pakā?

Sieviete, kura gatavo placentas tabletes

a99249_7832597

Mēs visi vismaz vienu reizi esam dzirdējuši par sievietēm, kuras ir ēdušas savu placentu, bet par placentas tablešu ražošanu un pārdošanu laikam dzirdēsim pirmo reizi. Kirstija Rena no Juanzēlandes pēc sava jaunākā bērniņa piedzimšanas nolēma saglabāt savu placentu un ražot no tās tabletes, kuras viņa tagad pārdod dzemdējušām sievietēm.

Kirstija stāsta, ka placentas tablešu uzņemšana vairos mātes pienu, mazinās pēcdzemdību depresijas risku un sniegs enerģijas pieplūdumu. Viņas tabletes ir pieejamas ierobežotā daudzumā, un pagaidām viņai ir maz klientu, lai gan 10 klientes ir pat sniegušas publisku pozitīvu atsauksmi par viņas tabletēm. Viena tablete maksā 300 ASV dolāru.

Avots: oddee.com

Leave a Comment