Vai drīkst precēties 2018.gadā

Cilvēki jau sen ticēja zīmēm un bija māņticīgi. Patlaban paradumi, ko no saviem senčiem manto cilvēki, nav pazuduši. Ja melns kaķis pāriet pāri ceļam, pa kuru pārvietojas cilvēks, visticamāk viņš apiet šo vietu vai pilnībā mainīs kursu, izvēloties alternatīvu ceļu. Jo īpaši cilvēki kļūst māņticīgi pirms kāzām, bērna ieņemšanu un grūtniecības laikā.

Lielākā daļa līgavas meklē labāku datumu, lai izveidotu savu ģimeni. Jaunā gada priekšvakarā laimīgi pāri, kas domā par ģimenes veidošanu, vēlas uzzināt, cik spēcīga būs viņu laulība, ja viņi to noslēgs 2018. gadā. Aptaujas liecina, ka pirmsdzemdību periodā sievietes, kas uzskata sevi par skeptiskām, sāk iemācīties visu veidu trivialitātes, kas var sabojāt vai traucēt viņu sieviešu laimi. Pateicoties publiski pieejamai informācijai internetā, tagad jaunlaulātie tuvojas laulības datuma izvēlei, studējot daudzus dažādus materiālus no senajām zīmēm līdz astroloģijai.

Lasīt arī: Spēcīgu amuletu pret parādiem un finansiālām problēmām var pagatavot ar savām rokām

2018. gads – atraitņa gads

2018.gada tiek uzskatīts par atraitņu gadu, tā kā tas ir otrais pēc kārtas pēc garā gada. Tiek uzskatīts, ka laulības šogad ir lemtas nelaimei, un, iespējams, vēl sliktāk – vīrs var zaudēt savu sievu un palikt atraitņos. Tomēr, saskaņā ar astrologu teikto, 2018.gadu uzskata par labvēlīgu laulībai. 2018. gada simbols ir suns, kurš iemieso mieru, mīlestību, laipnību un pieklājību. Viss, kas sākās šogad, ir nolemts uz panākumiem. Lai nekļūdītos, paļaujoties uz zīmēm un astrologu aprēķiniem, tomēr vajadzētu pārvietot kāzas, ja tas attiecas uz mēness dienām, aptumsumu un retrograda planētām, tādas kā, Venēra, kas simbolizē sievišķo dzīvību, Merkūrijs, kas simbolizē vīriešu principu.

Turpini lasīt nākamā lapā…

Leave a Comment