Vai herocogiene Keita spēs sadzīvot ar atrašanos Meganas ēnā? Abas dāmas gan kļuvušas par labām draudzenēm

Viena no Lielbritānijas sabiedrībās pēdējā laika visvairāk apspriestajām tēmām ir prinča Harija līgava Megana, kura sev pievērsusi milzīgu sabiedrības uzmanību – tas savukārt raisījis runas par to, kā ar šādu situāciju spēj sadzīvot Kebrmbridžas hercogiene Keita, kura līdz šim bija centrālajā vietā sabiedrības intereses un uzmanības jomā. 

Līdz ar oficiālu nonākšanu prinča Harija līgavas statusā, amerikāņu aktrise Megana Mārkla nevilšus kļuvusi par jauno modes ikonu. Ja vēl pavisam nesen miljoniem sieviešu vēlējās it visā līdzināties hercogienei Ketrīnai, tagad vēl vairāk daiļā dzimuma pārstāvju vēlas sekot Meganai. Vismaz ģērbšanās ziņā, ziņo portāls jauns.lv.

Par hercogienes Ketrīnas nevainojamo gaumi un teicamo stila izjūtu sabiedrība jūsmo jau gadiem. Ikreiz, kad prinča Viljama laulātā draudzene iziet sabiedrībā, tērps, kāds viņai bijis mugurā, tiek pārdots rekordātrā laikā. Sabiedrība aizvien jūsmo par jauko hercogieni Ketrīnu, taču tagad tā vien šķiet, ka interese par Meganu Mārklu pārspēj visu. Bijusī seriāla „Suits” aktrise uzstādījusi nebijušu rekordu. Zīmola „Strathberry” somiņu, kas viņai bija rokās, dodoties oficiālā vizītē uz Notingemu, izpirka 11 (!) minūšu laikā.

Lasi arī: Izmet no savas mājas šīs trīs lietas un uzreiz jutīsi pozitīvas pārmaiņas

Interesanti, ka arī vairākās lielās aptaujās par gada ietekmīgākajām personībām modes un stila jomā, Megana ir apsteigusi Keitu. Kā ar šo situāciju sadzīvo Keita?

Šķir otru lapu, lai uzzinātu vairāk

Leave a Comment