Vai jums vajadzētu mazgāt produktus ar sāli? Lūk, ko saka eksperti

Mazgājot augļus un dārzeņus, ne tikai nomazgā netīrumus, bet arī palīdz tiem ilgāk uzglabāties. Neatkarīgi no tā, vai jūs veicat ātru skalošanu ar ūdeni, ir jauna tendence, par kuru jūs, iespējams, neesat dzirdējuši: mazgāt augļus un dārzeņus ar sāli.

Vai produktu mazgāšana ar sāli ir patiešām lietderīga? Vai tas palīdz noņemt netīrumus?

Tātad, vai dārzeņiem ir vajadzīga sāls vanna, lai no tiem noņemtu netīrumus?
Lielākā daļa amerikāņu patlaban neēd pietiekami daudz mājās, un mēs zinām, ka sagatavošana ir viens no šķēršļiem. Nav lietderīgi, ja cilvēki domā, ka tagad pirms ēšanas viss ir jāmērcē 10 vai 20 minūtes.

Kāda ir labākā metode augļu un dārzeņu mazgāšanai?

Tas nedaudz atšķiras atkarībā no veida, bet kopumā augļus vai dārzeņus var turēt zem tekoša ūdens apmēram 30 sekundes. Ūdens berze notrauc gružus. Sakņu dārzeņiem mēs iesakām tos notīrīt ar birstīti.

Lasi vēl: Visefektīvākais paņēmiens, kā atbrīvoties no netīrumiem uz jebkura polsterējuma

Lapu zaļumiem izmetiet ārējās lapas, samērcējiet tos bļodā ar tīru ūdeni, pēc tam pārceliet uz cedri un palaidiet zem krāna.

\

Neaizmirstiet arī mazgāt produktus tieši pirms ēšanas, jo tie var pārņemt netīrumus no ledusskapja vai pieliekamā. Mēs parasti ļauju produktiem nožūt tīrā salātu virpinātājā vai izlietnē novietotā cimdā. Laba ideja ir arī spert papildu soli un nosusināt produktus ar tīriem papīra dvieļiem.

Ja gatavojat augļus vai dārzeņus ar mizu un plānojat tos sagriezt, piemēram, ananāsu, avokado vai sīpolu, vispirms tos nomazgājiet, saka. Griežot, piemēram, ap avokado kauliņu vai nogriežot sīpola galu, nevēlamais saturs, kas atrodas uz miziņām var nonākt ēdamajās produkta daļās.

Leave a Comment