Vai jūs esat uz pareizā dzīves ceļa?

10 acīm redzamas brīdinājuma zīmes no Visuma, kas norāda, ka jūs atrodaties uz nevajadzīgā ceļā!

Daudzi cilvēki uzskata, ka notikumi “vienkārši notiek”, un nav brīdinājuma zīmes, kas var tikt nosūtīta uz tiem no Visuma, bet tā kā mēs esam ciešāk saistīti ar mūsu intuīciju, mēs saprotam, ka viss, kas notiek ar mums, ir mūsu pašu radīšana.

Lasi arī: Pēdējās īsziņas, ko sūta pirms šķiršanās

Varbūt mēs pilnībā nevaram saprast, ko mēs veidojam no viena brīža līdz nakošajam brīdim, bet par laimi, Visums dod mums daudz zīmju, lai pastāstītu mums, kad mēs esam uz pareizā ceļa, un (vēl svarīgāk), kad mēs esam uz nepareizā ceļa. Šis raksts tiks veltīts Visuma brīdinājuma zīmēm!

Parasti Visuma brīdinājuma zīmes ir nevēlamu apstākļu un notikumu formā.

Šīs zīmes norāda, ka jūsu enerģija ir vērsta uz (vai pašlaik iestrēgusi) zemfrekvences vibrāciju. Jūsu domas, jūtas un darbības koncentrējas uz negatīvo, un tas rada nevēlamus apstākļus!

Lai gan mums ir spēja rezonēt ar augstu vibrācijas biežumu, mums ir grūti visu laiku palikt augšā.

Tas ir tāpēc, ka mūsu dvēsele šajā jomā ir iestrēgusi uz Zemes. Mūsu planētas un ķermeņa sastāvs sastāv no daudz zemākas vibrācijas enerģijas nekā mūsu dvēseles enerģija.

Tā rezultātā laiku pa laikam mēs, iespējams, saskaramies ar nevēlamiem apstākļiem, bet tas ir normāli. Kamēr mēs klausām šī, brīdinājuma zīmēm, mēs varam ātri atgriezties pareizajā ceļā.

Lasi arī: Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti grūti mīlēt

Šeit ir dažas pazīmes, kuras jāapsver!

1. Kad pēkšņi esi iestrēdzis satiksmes sastrēgumā.

2. Neglīti komentāri vai viedokļi par citiem.

3. Ievainojums.

4. Neparedzēti izdevumi vai rēķini.

5. Dīvainas, neizskaidrojamas sajūtas.

6. Strīdi ar saviem mīļajiem.

7. Vājums, Sli**ba.

8. Galvassāpes.

9. Jūsu īpašuma zaudēšana vai iznīcināšana.

10. Nepatīkamas smaržas, skaņas vai garšas.

Katra no šīm zīmēm ir rādītājs, kas jums ir jākoncentrējas un jāpielāgo jūsu vibrācija. Kad jūs saskaraties ar kādu no šīm brīdinājuma zīmēm, apstājieties! Ar dziļu elpu, atkāpieties soli atpakaļ no situācijas, vai pat izvēlēties brīdi, lai padomātu, ja tas ir iespējams.

Kā pēdējo piezīmi, lūdzu, mēģiniet nenovērsties no brīdinājuma zīmēm. Lūdzu, rūpējieties par savu vibrāciju; Pievērsiet uzmanību savām domām, jūtām un darbībām, kas rezonē ar jūsu dvēseles frekvenci!

Avots

Leave a Comment