Vai pastāv dzīve pēc Nā*es? Pētījums, kas sniedzis pārsteidzošus rezultātus

Pētījums, ko veica pētnieki Sauthemptonas Universitātē Anglijā, sniedza ieskatu par pēcNā*es dzīvi. Vai tas patiešām pastāv? Kas notiek, kad mēs mirstam Slim**cas gultā?

Pētījums, kas tika publicēts angļu žurnālā Resuscitation, ilga četrus gadus, un tajā piedalījās vairāk nekā 2000 sirds ieslodzīto upuru.

No šiem upuriem tikai 330 dzīvoja, un tie bija tie, kuri sniedza informāciju par mirušo redzējumu un sajūtām, un atgriešanos dzīvē.

Galvenais secinājums bija tāds, ka 40% klīniski mirušo cilvēku attīstīja noteiktu apziņu pat pirms viņu sirdis atsāka darboties. Tā kā saskaņā ar medicīniska rakstura zināšanām smadzenēm nav iespējams turpināt darboties bez sirds As**s sūknēšanas, tas ir ļoti interesants fakts.

Noslēpums rodas pie jautājuma “Kā cilvēki spēj palikt pie apziņas un var atcerēties to informāciju, kas radusies, kad viņu sirdis pārtrauca darboties?”

Viens no pacientiem apgalvo, ka viņš redzēja savu “garu”, atstājot savu ķermeni, kamēr viņš skatījās visu, kas notiek Slim**cas telpā. Cita 57 gadus veca sieviete detalizēti atstāstīja visu, ko redzēja un dzirdēja trīs minūšu laikā kopš sirdsdarbības apstāšanās.

Lasi vēl: Cilvēki, kuri ir redzējuši pašu tumšāko dzīves pusi – biedējoši notikumi

No visiem intervētajiem ne visi varēja atcerēties, kas noticis, kamēr viņi bija atslēgti. Ār*ti saka, ka pēcNā*es pieredze ir izplatīta, taču pacienti bieži neatceras to, kas noticis vairāku zāļu iedarbības dēļ, kas tajā laikā cirkulējušas As**sritē.

Katrai personai ir unikāla pieredze, bet lielākā daļa no viņiem ziņo, ka viņi ir redzējuši spilgtu gaismu un sajutuši bailes.

Varbūt šī vīzija ir saistīta ar to, ka mēs domājam par to, kas notiktu pēc Nā*es. Tajā pašā laikā par pētījumu atbildīgie saka, ka šos rezultātus nevar apstiprināt.

Dr Dāvids atzīst, ka ir kaut kas atklājams, bet pētījumi joprojām ir taustāmi tumsā. “Mēs vienkārši nezinām, kas notiek. Mēs joprojām esam tumsā par to, kas notiek, kad mēs mirstam. Es ceru, ka šis pētījums palīdzēs izgaismot šo faktu. “

Avots:

Leave a Comment