Vai tu savas sievišķās zonas tīri nepareizi? Tualetes papīrs pret bidē!

Daudz ir diskutēts par to, kas ir higiēniskāks – tualetes papīrs vai bidē. Daudzi speciālisti apgalvo, ka strūklakas veida vannasistabas armatūra ir higiēniskāka par tualetes papīru.

Tici vai nē, bet tualetes papīrs ir 9,6 miljardu dolāru industrija, un tikai 2 % no visiem tualetes papīriem ir veidoti no videi draudzīga un pārstrādājama materiāla. Padomā par faktu, ka dienā tualetes podos tiek nolaisti 27 tūkstoši koku – tā ir diezgan liela problēma.

Tātad – vai ir laiks izmest tualetes papīru un nomainīt to pret bidē?

screen_shot_2015-07-13_at_1.15.45_pm

Deivids Kaufmans, urologs, saka, ka tev nekad nevajadzētu atteikties no tualetes papīra. “Tīrāks vienmēr ir labāks, bet bidē nekad nevarēs būt tualetes papīra aizstājējs,” saka Kaufmans, skaidrojot, ka mazgāšana tikai ar bidē visu nenomazgās, tā kā to izdarītu tualetes papīrs.

No tā izriet tas, ka bidē var būt lielisks palīgs, lai uzturētu savas intīmās zonas pilnīgā tīrībā. Eksperti saka, ka bidē būtu jāizmanto situācijās, kad ir grūti ievērot pilnīgu higiēnu.

Tātad – nemaini savu tualetes papīru pret bidē, bet, ja vēlies ievērot vēl lielāku higiēnu, tad pievieno bidē savai tualetei. Un, ja uztraucies par tualetes papīra ietekmi un dabu, izvēlies tādu, kas ir videi draudzīgāks un pārstrādājams.

Avots: www.womenshealthmag.com

Leave a Comment