Vai zinājāt, ka baznīcā nedrīkst aizdegt sveci no blakus stāvošās? Būsiet pārsteigti, kādēļ!

 

Kā uzsvesties baznīcā?

Pirms dodaties iekšā baznīcā, varat iedot ubagam naudiņu, šādi norādot „Lai devēja roka nenonāk trūkumā!” Kad dodaties ārā no baznīcas, šādi darīt nekādā gadījumā nedrīkst, jo tādā veidā līdz ar naudu jūs atdodat to, par ko lūdzāt.

Ir iespējams atšķirt raganas un burvjus. Atrodoties baznīcā vai teritorijā ap baznīcu, pievēriset uzmanību tiem cilvēkiem, kuri stāv jums apkārt. Burvji un raganas parasti cenšas sakrustot roku pirkstus vai pašas rokas tā, lai kreisā roka atrastos pa virsu labajai. Baznīcā viņi stāv tā, lai viņu muguru būtu pret altāru. Arī no baznīcas viņi cenšas iziet lēnām, to darot atmuguriski.

Vēl viens aspekts, kas jāņem vērā, esot baznīcā: atrodoties baznīcā, kāds jums var apiet apkārt pretēji pulksteņrādītāja virzienam un iebakstīt ar roku, lai atņemtu jūsu enerģiju.

Tikpat liela uzmanība jāpievērš arī svecēm, jo raganas ļoti bieži mēdz savus rituālus veikt caur tām. Tas ir īpaši svarīgi Lieldienu laikā, kad miljoniem cilvēku dosies uz baznīcu aizdegt svecītes.

Kā pareizi izmantot baznīcu svecītes?

1. Daudzi, kuri baznīcā ierodas pirmo reizi, nezina, kur nepieciešams likt svecītes. Pie šādiem cilvēkiem noteikti centīsies pieiet raganas vai burvji, sniedzot savus padomus. Cilvēkiem viņi mēdz teikt, lai noliek sveci un no baznīcas ārā dodas atmuguriski. Ja jūs šādi izdarīsiet, tad uzliksiet sev lāstu.

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

2. Baznīcā nedrīkst aizdegt sveces ar sērkociņiem vai šķiltavām, to nepieciešams darīt tikai no centrā esošās sveces. Nekādā gadījumā nedrīkst aizdegt savu sveci ar kādu no blakus esošajām, lai cita cilvēka problēmas nepārņemtu jūs paši. Tāpat arī citi cilvēki nedrīkst aizdedzināt savējo sveci no jūsējās, lai viņi nepārņemtu jūsu laimi.

3. Nekādā gadījumā neatejiet no savas sveces, kuru nolikāt, lai lūgtu kādu labumu savā dzīvē, tik ilgi, kamēr tai nebūs nodegusi lielākā daļa.

4. Svecīti nodzēsiet paši un dariet to ar rokām, nevis nopūšot.

5. Noteikti pievērsiet uzmanību šādam brīdim: līdzko būsiet aizdeguši savu sveci un dosieties prom, palūkojieties pāri plecam un pārliecinieties, ka jūsu svece nekvēpo. Neesiet slinki un palūkojieties uzreiz arī zem savām kājām, vai gadījumā nestāvat uz nolādētas adatas.

6. Kad esat nolikuši svecīti pie kādas no ikonām un lūdzaties, neļaujiet to nevienam tajā brīdī pārlikt kaut kur citur.

7. Sekojiet līdzi tam, lai jūsu sveci nenodzēš vai tās vietā neuzliek uzreiz citu, jo tādā veidā parasti uzliek lāstu.

Ja gadījumā, ejot garām baznīcai, kāda jauka ome jums prasa saskaitīt, cik baznīcai ir kupoli – nekādā gadījumā to nedariet! Pie pareizticīgo baznīcas, kurai ir viens kupols, parasti mēdz cilvēkiem nodot vientulību, pie trīs kupoliem nemierus un bailes, kā arī problēmas ar likumu, pie piecu kupolu baznīcas – visdažādākās Sli**bas.

Pavisam drīz, ap Lieldienām, uz baznīcu dosies simtiem un tūkstošiem cilvēku. Atcerieties mūsu ieteikumus, lai pēc baznīcas apmeklējuma jūs nepiemeklētu virkne visdažādāko problēmu.

Avots: takprosto.cc

 

Leave a Comment