Vajadzīgais cilvēks nonāks jūsu dzīvē pareizajā brīdī: 4 svarīgi noteikumi

2. noteikums: īstais laiks ir svarīgs.

Sazinoties ar citiem cilvēkiem, pievērsiet uzmanību pareizajam brīdim, kā arī sarunas saturam.

LASI ARĪ: 14 lietas, kuras nemanāmi izsūc no tevis enerģiju!

Ja jums ir nepieciešams nopietni sarunāties ar personu, piemēram, sniegt padomu vai pastāstīt par savu nodarījumu, izvēlieties brīdi, kad jūsu sarunu biedrs būs atvērts un varēs jūs uztvert.

Ja cilvēks steidzas strādāt vai gulēt, un jūs sākat viņu apgrūtināt ar jautājumiem, neatkarīgi no tā, cik tie ir svarīgi, viņš nevarēs jums mierīgi un racionāli atbildēt.

Ja jūtaties emocionāli satraukti, mēģiniet nomierināties, doties pastaigāties vai rakstīt uz papīra, kas traucē jums, nevis mest visas savas bailes un kompleksus uz savu partneri.

Mīliet sevi un savu partneri un parādiet pacietību, gaidot pareizo brīdi sarežģītai un svarīgai sarunai.

3. noteikums: Mēģinājumi paātrināt lietas vai izdarīt spiedienu uz cilvēkiem nedarbojas

Nekas nav sliktāks par mēģinājumu mainīt cilvēku, izdarot spiedienu uz viņu vai dodot viņam ultimātu.

Katram no mums ir savs grafiks, un nevienam nepatīk būt spiestam kaut ko darīt. Neiecietība un histērija tikai piespiedīs otru personu aiziet un izbeigt attiecības ar jums.

Jūs varat noteikt robežas attiecībās un pastāstīt par to savam partnerim, bet jūs nevarat piespiest citu personu kaut ko darīt savā grafikā. Ja jūs ievērosiet šo vispārējo noteikumu, nepareizie cilvēki atstās jūs, un jūsu dzīvē parādīsies nepieciešamie cilvēki.

4. noteikums: Nepacietība prasa jautājumus.

Steidzamības centrā vienmēr ir bailes vai nemiers. Tā vietā, lai dotu vaļu savai nepacietībai, mēģiniet saprast jūsu baiļu cēloni.

LASI ARĪ: 4 zodiaka zīmes, kas nekad nestāsta vai neparāda, kā viņi patiešām jūtas!

Vai jūtaties pretrunā ar savu iekšējo sevi?

Vai jums ir sociālais spiediens?

Vai jūs baidāties, ka jūs tiksiet noraidīts vai pamests?

Varbūt jūsu iekšējam bērnam ir vajadzīga mīlestība un uzmanība?

Vai jūs dzīvojat savu dzīvi, izmantojot pilnu potenciālu vai spēlējat nelielu lomu?

Dažreiz liktenis mums dod partneri, lai atvērtu vecās brūces vai bailes, lai mēs paskatītos tām sejā un izdziedinātu tās.

Kad mēs saskaramies ar mūsu bailēm, sākas transformācijas process, un mēs sagatavojam pamatu pareizās personas ienākšanai mūsu dzīvē.

Paradokss ir tas, ka pareizais cilvēks nāk brīdī, kad jūs pats zināt, kā būt laimīgam un pilnam.

Atbrīvojoties no negatīvās un toksiskās uzvedības, kas neļauj jums attīstīties. Kad jūs nemēģināt turēt kaut ko, un ļaujiet, lai notikumi norit. Kad nemeklējat otro pusi, kas papildinātu jūs un padarītu jūs laimīgu.

“Spēja būt vienatnē ir spēja mīlēt. Tas var izklausīties paradoksāli, bet tā nav.

Tā ir eksistenciāla patiesība: tikai cilvēki, kas var būt vieni, var mīlēt, dalīties un nokļūt līdz dziļākai citai personai – nemēģinot valdīt pār to, nekļūstot atkarīgi no tā, nepārvēršot to par lietu.

Viņi dod otrai personai pilnīgu brīvību, jo viņi zina, ka, ja viņš aizies, viņi būs tik laimīgi, kā tie tagad. Laimi nevar atņemt no cita, jo to nedod cita persona. ”Ošo

avots: esotericblog

Leave a Comment