Vājprātīgākās Holivudas diētas. #5 vispār trakums!

1. Toma Krūza un Ketijas Holmsas detoksa diēta

keitija
Detoksa diētas, kuras it kā periodiski pielieto, nu jau bijušais zvaigžņu pāris, nav nekas vairāk kā mārketinga triks. Realitātē cilvēka organisms spēj pašattīrīties bez jebkādas papildu stimulācijas.

Vairākums detoksa diētu – procedūras un tabletes – ir bezjēdzīga naudas tērēšana, bet dažas no tām var pat būt bīstamas Vese***ai, tāpēc attīstītajās valstīs tiek iekļautas aizliegto preparātu sarakstā. Starp citu, detoksa diētas savā laikā reklamēja arī Demija Mūra un Eštons Kačers – tādi paši bijušie laulātie kā Krūzs un Holmsa.

2. Viktorijas Bekhemas tējas diēta

viktorija
Šīs diētas galvenais princips ir nomainīt jebkuru ēdienu ar stipru melno tēju. Viktorija Bekhema šādā veidā vājēja pati un it kā “uzsēdināja” uz šīs diētas jau minēto Ketiju Holmsu. Runā, ka abas zvaigznes kaut kā izturēja šo diētu aptuveni mēnesi, tikpat kā nepieceļoties no gultas.

Patiesībā nomainīt ēdienu ar jebkuru dzērienu ir ne tikai nelietderīgi, bet vienkārši kaitīgi organismam. “Mēs nezinām, ar kādu dietologu strādā Bekhemas kundze, taču šādu risinājumu neieteiktu neviens profesionāls ārsts,” savā pārskatā norāda SAS.

Pēc dietologu paustā, tējas diētas laikā Bekhema un Holmsa cietušas no izteikta nervu sistēmas izsīkuma, ko kompensēja ar nomierinošo preparātu un citu pierašanu izraisošu vielu lietošanu.

3. Renē Zelvēgeres stingrā makrobiotiskas diēta

zelvegere
Aktrise nevar dzīvot bez fitnesa, taču periodiski moka sevi ar stingrām diētām, kas nekādi neatbilst veselīgam dzīvesveidam. Zelvēgere nekautrējas propagandēt ēšanas veidu pie kura pieturas – stingru makrobiotiskas formu, kas it kā nodrošina ilgmūžību.

Aktrise no savas ēdienkartes ir izslēgusi sviestu, zivis, olas, kofeīnu, sāli, cukuru un pat vairākus augļus un dārzeņus. Turklāt viņa vairāk lieto bioloģiski aktīvo piedevu un tauku dedzinātāju nekā pilnvērtīgu pārtiku.

Lasi arī: Diēta, kas mainīja Adeles dzīvi- viņa zaudēja 14 kg un tagad izskatās labāk kā jebkad!

Fanātisms ne pie kā laba nenoved. Makrobiotiskā diēta nav piemērota visiem un tā jāievēro ar prātu. Starp slavenībām tā ir ārkārtīgi populāra, tomēr, piemēram, Madonna un Gvineta Paltrova savā ēdienkartē izmanto tikai vairākus no šīs diētas postulātiem un izskatās un jūtas brīnišķīgi. Tai pat laikā Zelvēgere periodiski ir spiesta iziet anoreksijas ārstēšanas kursus.

4. Andželīnas Džolijas kļavu sīrupa diēta

Angelina Jolie at 69th Annual Golden Globe Awards in Los Angeles
Speciālistiem ir aizdomas – aktrises pārmērīgais kalsnums un periodiski nervu sabrukumi ir sekas tam, ka viņa aizraujas ar detoksa diētu “Kļavu sīrups”, kas paredz dienā izlietot tikai trīs glāzes kļavu sīrupa ar šķipsniņu piparu un citrona daiviņu.

Starp citu, “kļavu” diētai ir vēl viena pielūdzēja – popzvaigzne Bejonsa, kas gan to izmanto reti, tāpēc izskatās krietni veselīgāka. Diētas laikā zvaigzne, pēc pašas vārdiem, vispār neiziet ārpus savas savrupmājas robežām – tam viņai vienkārši nepietiek spēka.

Patiesībā jebkura ekstremāla diēta ir ne tikai vienkārši kaitīga, bet var būt nāvējoši bīstama.

5. Lindas Evandželistas “modeļu” diēta

lindae
Visbīstamākā diēta, pēc rietumu dietologu uzskata, ir diēta ar nosaukumu “IV”, ko pagājušā gadsimta 90.gados izgudroja topmodele Linda Evandželista.

Pirms 20 gadiem mēles zvaigzne pasludināja, ka kalsnas formas saglabāšanai nepieciešams patērēt tikai 400 kilokaloriju dienā. Lai cik dīvaini tas nebūtu, daudzi Evangelistas kolēģi viņai piekrita – tieši tāpēc otrs šī ēšanas veida nosaukums ir topmodeļu diēta.

400 kilokaloriju dienā – tā ir piecgadīga bērna norma. Pieauguša cilvēka organisms, it īpaši, ja ir aktīvs dzīvesveids, prasa daudz lielāku kaloriju apmēru.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment