Vanga norādījusi uz zodiaka zīmēm, uz kurām noteikti var paļauties! Viņi nekad un nevienu nenodos

Vanga paredzēja dažādus notikumus, nereti norādot uz cilvēkiem, kuri pēc sniegtā apraksta atbilst vienas vai otras zodiaka zīmes raksturam. Šajā sakarā viņa norādīja, ka ir ļoti uzticami cilvēki, kuri nekad nenodod. Uz viņiem var droši paļauties, pat pašā grūtākajā dzīves brīdī.

Auns

Paši pirmie, ko pieminēja Vanga, ir cilvēki, kuri noteikti atbilst Aunu aprakstam. Nereti šīs uguns stihijas pārstāvjus uzskata par ne pārāk labiem cilvēkiem, bet izrādās, tas tā nemaz nav. Vienkārši visa lieta ir tā, ka reizēm Auni ir pārmērīgi pašpārliecināti un pat kaitinoši impulsīvi. Šis mānīgais Aunu tēls var radīt par viņiem nepareizu priekšstatu. Patiesībā cilvēki, kas ir dzimuši Auna zīme, pēc dabas ir pat ļoti labsirdīgi un atsaucīgi cilvēki.

Var pilnīgi noteikti pamanīt, ka Auni gandrīz nekad nemānās. Nav arī tā, ka viņi ir pieraduši teikt patiesību un tikai patiesību – vienkārši tā ir viņu iedzimta īpašība. Reizēm šī īpašība ir kā lāsts, jo Auni var pārkāpt robežu, cilvēkam acīs pasakot visu, ko par viņu domā. Bet toties viņi ir godīgi un atklāti savās domās un darbībās. Viņu plānos nekad nav kādu apmānīt, vēl jo vairāk nodot.

Auni ļoti novērtē īstu draudzību un attiecības, kas balstās uz īstu mīlestību. Ja kāds apsūdzēs Aunu nodevībā vai melīgumā, tad, visticamāk, Auns nekad šim cilvēkam nepiedos par apmelošanu.

Lasi vēl: Aizsardzības dienestā iesauks arī ārvalstīs mītošos pilsoņus; dienests varētu būt obligāts arī sievietēm

Saskaņā ar Vangas sacīto, lai cik grūti nebūtu laiki, un, lai cik smagi neklātos Auniem, šie spītīgie, lepnie un ugunīgie cilvēki neiedomāsies kādu nodot, pat ja tas nebūs viņiem tuvs cilvēks. Pēc būtības Auniem cilvēciskās attiecības vienmēr ir pirmajā vietā. Lai arī reizēm var šķist, ka viņi ir mantkārīgas un patmīlīgas personības. Ziniet, tas ir kļūdains viedoklis.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment