Varonis – šis vīrietis jau ir izglābis vairāk nekā 200 suņu; Viņa stāsts ir neticams

Pirms Grieķiju skāra krīze, šie jaukie, enerģiskie dzīvnieciņi bija mājas mīluļi, kuri tika lutināti un kopti. Tomēr, daudzām ģimenēm, ekonomisku apsvērumu dēļ, nākas pieņemt smagu lēmumu- samazināt ikdienas izdevumus, atbrīvojoties no viena izdevumu radītāja.

greek

Pasaulē arī ir labi cilvēki! Kāds bijušais grieķu zobārsts pameta savu darbu, lai palīdzētu šiem likteņa varā pamestajiem dzīvnieciņiem. Nu jau viņš ir paspējis izglābt 200 četrkājainos draugus.

greek2

Vietējiem zobārsts ir zināms kā Taki, kurš bija satriekts no tā, kāds skats pavērās viņa pilsētā. Neskaitāmi daudz noplukušu, izbadējušos un kaulainu suņu rēgi klīda pa pilsētas ielām, nevienam nevajadzīgi.

greek3
Suņuks, kuram bija nogriezta āda un palaists izdzīvot dedzinošajā saulē

Viņš ieguldīja visus savus līdzekļus, lai radītu patversmi, bez neviena cita domubiedra atbalsta. “Man nav naudas. Man nācās pārdot savu mašīnu, karavānu. Man vairs nav nekā.” 3 gadu laikā Taki patversme ir kā suņu debesis, kur viņiem tiek sniegta jauna iespēja. Taki ir izdevies atrast jaunas mājas 40 suņiem, kuri tika atrasti uz ielas.

greek4
Suņuks, pēc 3 mēnešu atkopšanās perioda

“Es vienkārši vēlējos viņiem palīdzēt. Nesu viņiem ēdienu un ūdeni. Mana sirds gavilēja, kad varēju vērot, kā viņi atkopjas un kļūst spēcīgāki,” Taki stāsta par saviem motīviem. Bija nepieciešama patversmes izveide, jo vietējie cilvēki dusmojās uz Taki un draudēja, ak nogalinās suņus, ja viņš tos turpinās barot.

greek5

Ir nepieciešami 1,300 Eiro mēnesī tikai, lai pabarotu visus suņus, tāpēc ir iespēja sniegt ziedojumus, lai palīdzētu atkopties pamestajiem suņiem un nomaksāt rēķinus to glābējam.

greek6

greek7

Avots: dailymail.co.uk

COMMENTS

Leave a Comment