Vasilisa Volodina ir apsolījusi, ka laikposms no 14. aprīļa līdz 9. maijam visām sievietēm būs laimīgs

Vasilisa Volodina dalījās ar optimistiskām prognozēm attiecībā uz sievietēm laikposmam no 2024. gada 14. aprīļa līdz 9. maijam. Kas šajā periodā gaida cilvēces daiļo pusi?

Veneras enerģija Vērša zīmē

Astrologs ir izcēlis svarīgu astroloģisku notikumu. Laikā no 2024. gada 14. aprīļa līdz 9. maijam planēta Venēra ieņems pozīciju Vērša zīmē. Šajā periodā gaidāma mīlestības un savstarpējas sapratnes pārsvars, kā arī komfortablu apstākļu un finansiālas labklājības radīšana, uzsver Volodina. Viņa arī atzīmē, ka, pateicoties Veneras novietojumam Vērša zīmē, cilvēki kļūs labestīgāki un miermīlīgāki.

Kā sievietes var piesaistīt laimi savā dzīvē

Vasilisa Volodina piedāvāja sievietēm vairākus padomus, kā piesaistīt laimi savā dzīvē. Viņa norādīja, ka šis ir lielisks laiks, lai mainītu savu tēlu un dzīvesveidu, tostarp pilnībā mainītu stilu, un ieteica drosmīgi doties uz skaistumkopšanas saloniem, īpaši tāpēc, ka tuvojas pavasaris – ziedēšanas un krāšņuma laiks.

 

Svarīgi ir atrast laiku baudām un iepriecināt sevi. Volodina mudināja atteikties no nogurdinošām diētām, kas var negatīvi ietekmēt garastāvokli, uzsverot, ka šajā laikā nav vērts slēpt sieviešu vājības. Viņa arī uzsvēra optimistiskas attieksmes, smaida un pateicības nozīmi likteņa priekšā, norādot, ka smaids var piesaistīt labklājību un laimi.

Atjaunošanos var uzsvērt ar garderobes palīdzību, papildinot to ar stilīgiem un moderniem aksesuāriem, neaizmirstot par komfortu. Ir vērts arī parūpēties par mājīga mājokļa radīšanu un iegādāties skaistus aksesuārus, lai atjaunotu mājas enerģiju.

Sievietēm, kuras tiecas pēc panākumiem karjerā, Volodina iesaka nodarboties ar plānošanu, jo šajā periodā var nākt vērtīgas idejas. Viņa mudināja rīkoties drosmīgi un pārliecinoši, apliecinot, ka, pateicoties pieredzei, var sasniegt daudz vairāk.

Veneras ietekmē sievietes var atklātāk paust savas jūtas, un viņa ieteica rīkoties drosmīgi un sirsnīgi. Šajā periodā mīlestībā un attiecībās var sagaidīt savstarpīgumu, jo tas ir harmonijas un centienu pēc pilnības jūtu un attiecību jomā laiks.

Leave a Comment