Aprīļa beigās šīs krāsas “piesaistīs” naudu: uztaisiet šādu manikīru un to nenožēlosiet

Pavasara manikīrs var būt ne tikai stilīgs, bet arī izdevīgs.

Pārsteidzoši, bet fakts – ja nokrāso nagus noteiktā lakas krāsā, finansiālo panākumu izredzes pieaug ievērojami. Meitenes, kuras zina šo noslēpumu, saņem vairāk naudas nekā visas pārējās. Tāpēc atcerieties, kāds manikīrs 2024. gada pavasarī “piesaista” banknotes.

Delikāts manikīrs ar mirdzumiem

Manikīram uz īsiem nagiem, kas pārklāti ar caurspīdīgu, rozā vai pienainu bāzi, obligāti jābūt ar mirdzumiem. Jebkuri spīdīgi materiāli aktivizēs finanšu plūsmas, tāpēc maigs manikīrs uz īsiem nagiem kļūs arī par naudas “magnētu”.

Sarkans manikīrs

Neapšaubāmi modīgs skaists manikīrs, kas no tendencēm neiziet ārā jau ļoti ilgi. Šī krāsa būs īpaši veiksmīga Lauvām, Strēlniekiem un Auniem, jo sarkanā ir viņu elementa Uguns krāsa.

Zaļš manikīrs

Zaļā Koka pūķa gadā jums vienkārši jāizveido spilgts manikīrs zaļos toņos, lai iepatiktos gada simbolam. Ja jums tas izdosies, Pūķis jums sniegs visas iespējas gūt panākumus, īpaši materiālajā jomā. Galvenais ir nepārspīlēt un neizmantot daudz papildu nagu rotājumu.

Lasi vēl: Kāda vecuma atšķirība starp vīrieti un sievieti ir nelabvēlīga attiecībām

Zils manikīrs

Šis maigais manikīrs izskatīsies krāšņi gan uz īsiem, gan gariem nagiem. Tas īpaši labi noderēs meitenēm, kuru dzimšanas gads beidzas ar 4 vai 5 (tas nozīmē, ka viņām palīdz Koka elements). Izmēģiniet izmantot arī matētu virsmu, lai pastiprinātu efektu.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Zeltene grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 53%

0%

Dzeltens manikīrs

Skaists manikīrs! Ezotēriķi apgalvo, ka, ja jūs izceļat vidējo pirkstu un nokrāsojat to tieši dzeltenā tonī, tad bagātība un negaidītas, bet noderīgas pazīšanās ilgi nenāksies gaidīt.

 

 

Leave a Comment