Vasilisas Volodinas horoskops: kā sezonas ietekmē Zodiaka zīmes

Katram no mums ir iecienīta sezona. Kāds mīl zelta rudeni, un kādam ir silta vasara. Astrologs Vasilisa Volodina apgalvo, ka, neatkarīgi no mūsu vēlmēm, ir gada laiks, kas ir labvēlīgs mums visos jaunos sākumos un lietās. Kāds gada laiks ir visveiksmīgākais jums, uzziniet no Vasilisas Volodinas horoskopa.

Uguns elementu Zodiaka zīmes (Auns, Strēlnieks, Lauva)

Vasaras laikā vislabāk jūtās uguns elementu pārstāvji, jo viņu patronam, Saulei, ir visaugstākā aktivitāte. Auns, Strēlnieks un Lauva vasarā vēlas kaut ko darīt un plānot nākotni. Šajā laikā viņiem ir lielāks spēks un enerģija, kas dod viņiem iespēju sasniegt savus mērķus.

LASI ARĪ: 2019. gadā saskaņā ar slāvu kalendāru trūks motivācijas un būs sajukums

Ūdens elementu Zodiaka zīmes (Zivis, Skorpions, Vēzis)

Visveiksmīgākais gada laiks šo Zodiaka zīmju pārstāvjiem  ir rudens. Šajā gada laikā viņiem rodas iedvesma un vēlme dzīvot aktīvu dzīvesveidu. Lapkritis, atvasara, pēdējie siltie Saules stari dod viņiem daudz pozitīvu emociju, un slapdraņķis, lietus un aukstums pamodina viņos mīlestību un tieksmi pēc radošuma.

Zemes elementu Zodiaka zīmes (Jaunava, Vērsis un Mežāzis)

Šo zīmju pārstāvjiem labvēlīgs laiks ir ziema. Neskatoties uz salu un sniegu, Jaunava, Vērsis un Mežāzis sajūt spēku un labu garastāvokli. Saskaņā ar Vasilisas Volodinas horoskopu, ziemā šo zodiaka zīmju cilvēki var veikt drosmīgas darbības un viegli pieņemt atbildīgus lēmumus.

Gaisa elementu Zodiaka zīmes (Svari, Dvīņi, Ūdensvīrs)

Šo Zodiaka zīmju gadalaiks ir pavasaris. Šajā laikā Svari, Dvīņi un Ūdensvīrs pamostas no hibernācijas. Diena kļūst garāka – un tas nevar nepriecēt, jo viņiem vienmēr jādodas visur. Dabas transformācija pozitīvi ietekmē viņu fizisko veselību un psiholoģisko noskaņojumu.

avots: dailyhoro

Leave a Comment