Vecmāmiņa pastāstīja kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Otrais solis: pārtrauciet taupīt uz visu

Ietaupījums ir labs, bet tā pārpalikums atbaida naudas veiksmi. Jauno lietu enerģija ļoti labvēlīgi ietekmē finanšu plūsmu kustību.

Otrs iemesls, kāpēc jaunām lietām nevajadzētu būt lētākajām vai pat lietotām, ir to kvalitāte. Jā, ir nekvalitatīvas, bet tajā pašā laikā dārgas lietas, taču prakse rāda, ka daudz lielāka iespēja ir vilties par to, kas maksā santīmu.

Pastāvīga taupīšana iedzen depresijā un liek domāt, ka viņš ir nabags, pat ja tas tā nemaz nav. Mēģiniet vismaz periodiski iegādāties kaut ko dārgāku un tajā pašā laikā labāku un patīkamāku no apģērba, aprīkojuma un sadzīves priekšmetiem.

Tāpat ietaupījums var izpausties mēģinājumos desmito reizi uzšūt vecas bikses, ne reizi vien salabot novecojušu un saplīsušu telefonu, vēlmē novilkt drēbes līdz caurumiem. Tas ieprogrammē jūs uz neveiksmēm un finansiālām problēmām.

Trešais solis: atbrīvošanās no negatīvām programmām

Negatīvās programmas var noņemt ar īpašām naudas meditācijām vai saziņu ar bagātiem un veiksmīgiem cilvēkiem. Ir arī noderīgi skatīties spēlfilmas un dokumentālās filmas un lasīt grāmatas par cilvēkiem, kuri sākumā visu ir sasnieguši ar neko. Vecmāmiņa atgādina, ka ir svarīgi ieskaut sevi ar lietām, kas tevi motivē.

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri mīl vientulību

Lasi arī: 3 mājas randiņu idejas mīlestības stiprināšanai, aizraušanās atdzīvināšanai un jūtu atjaunošanai

Cīņā ar negatīvismu ļoti palīdz atrast jaunus hobijus. Daudzi cilvēki saka, ka nevar atrast jaunu hobiju, ko varētu pārvērst par ienākumu avotu, taču viņi vai nu izskatās nepareizi, vai arī nezina, kur meklēt. Mēģiniet biežāk sazināties ar veiksmīgiem cilvēkiem un mācīties no viņu pieredzes, lasīt vairāk noderīgas literatūras. Paplašiniet savu redzesloku, iepazīstieties ar interesantiem cilvēkiem.

Pats galvenais – neklausieties, kā cilvēki runā par to, ka jums neizdosies. Dažreiz pat tuvākie cilvēki var nenoticēt tavām spējām. Bet ikviens var sasniegt to, ko vēlas. Tas prasa apņēmību, veiksmi, pacietību un neatlaidību.

Finanšu prognozes palīdzēs papildināt attēlu , kas pastāstīs par to, kāda būs zvaigžņu un planētu ietekme tuvākajā nākotnē. Šīs zināšanas lieti noderēs tiem, kas vēlas efektīvāk plānot lietas.

Leave a Comment