Vecmāmiņa pastāstīja kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Atsevišķās vietās, kas izstaro attiecīgo enerģiju, valda nabadzība vai bagātība. Trīs vecmamiņas padomi palīdzēs piesaistīt finansiālu veiksmi un atbrīvoties no naudas problēmām.

Prātā ir daudz  šķēršļu , kas neļauj gūt panākumus un palielina ienākumus. Arī jebkurai personai ļoti svarīga ir viņa vide. Savu ceļu uz panākumiem ir vērts sākt ar pārmaiņām sevī un sev apkārt: diez vai bagātība atnāks pati no sevis.

Pirmais solis: atbrīvojieties no nekārtības mājā

Mājas videi un enerģijai ir liela nozīme finanšu panākumu veidošanā, īpaši, ja strādājat no mājām. Pirmkārt, jums vajadzētu atbrīvoties no nevajadzīgiem atkritumiem. Liels skaits nevajadzīgu lietu bloķē bagātības enerģiju un neļauj finanšu plūsmām nodot savu spēku jums un visiem, kas dzīvo ar jums zem viena jumta. Mēģiniet atbrīvoties no visa, kas jums nav nepieciešams.

Pirmā lieta, kas jāizmet, ir nevajadzīgās mēbeles . Vecās “vecmāmiņas” mēbeles ir spēcīgs enkurs, kas velk jūs un jūsu mīļos līdz finanšu apakšai. Nav nepieciešams vilkt vecās kumodes uz balkonu. Iznesiet tos atkritnē vai izmetiet jebkurā ērtā veidā. Atkritumi neļauj atbrīvoties no finansiālām problēmām, tāpēc tas ir galvenais veiksmes ienaidnieks. Ir arī lietderīgi atbrīvoties no veciem nevajadzīgiem traukiem, saplīsušiem stikliem un spoguļiem, nestrādājošām ierīcēm .

Lasi arī: 4 zvaigžņu zīmju pārstāvji, kuri mīl vientulību

Lasi arī: 3 mājas randiņu idejas mīlestības stiprināšanai, aizraušanās atdzīvināšanai un jūtu atjaunošanai

Tikpat svarīgi ir  atbrīvoties no nevajadzīgām drēbēm . Tas, ko cilvēks staigā, nosaka viņu enerģētiski. Lai veiksme būtu ar jums, jums nav jātērē visa alga par zīmolu apģērbiem. Pietiek tikai atjaunināt drēbju skapi, izmetot visu saplēsto un veco. Tas ievērojami palielinās jūsu izredzes gūt panākumus darbā un biznesā.

Pēdējais posms, kā atbrīvoties no nekārtības, ir tīrīšana . Tas jāveic periodiski, lai māja vienmēr būtu tīra un visas lietas būtu savās vietās: tas atbrīvos vietu labvēlīgām enerģijas plūsmām. Īpašu uzmanību pievērsiet logu tīrīšanai. Tīri logi palīdzēs piesaistīt vairāk veiksmes un pozitīvas enerģijas.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment