Vecmāmiņa pastāstīja, ka šos augus nevajag turēt mājās, pretējā gadījumā nepatikšanas, neveiksmes un naudas trūkums būs jūsu patstāvīgie viesi

Daudzi cilvēki domā, ka absolūti visi augi mājā dod veiksmi un labu garastāvokli. Vecmāmiņa norāda, ka tas tā nav: daži augi var būt bīstami.

Ikviens vēlas  padarīt savas mājas enerģiju pozitīvu. Bet šim jums ir jābūt ļoti uzmanīgiem, izvēloties mājas augus. Atcerieties: jo labāka ir enerģija jūsu mājās, jo lielākas ir jūsu izredzes gūt panākumus jebkurā biznesā.

Kaktuss

Kaktusi ir slikti trīs gadījumos: kad to ir daudz, kad tie nav vajadzīgi un kad tie atrodas nepareizās vietās.

Liels skaits kaktusu var bloķēt enerģijas plūsmu kustību ap māju . Tas ir bloķējošs augs, kas atdala slikto no labā. Katrā istabā nedrīkst būt vairāk par vienu.

Vajadzība pēc kaktusiem parādās tikai tad, kad neapmierina skats pa logu . Piemēram, no jūsu logiem var būt skats uz atkritumu izgāztuvi vai sagruvušu ēku. Šajā gadījumā kaktuss ir nepieciešams. Ja skats no loga ir normāls, kaktuss bloķēs pozitīvā ieplūšanu mājā.

Lasi arī: Vecmāmiņa pastāstīja kā piesaistīt bagātību un atbrīvoties no nabadzības: trīs soļi uz jaunu dzīvi

Lasi arī: 3 mājas randiņu idejas mīlestības stiprināšanai, aizraušanās atdzīvināšanai un jūtu atjaunošanai

Īstā vieta kaktusam ir palodze . Kaktusi nekādā gadījumā nedrīkst novietot istabas vidū. Šī iemesla dēļ jūs varat sākt justies slikti un aizkaitināms.

Difenbahija

Šo augu vislabāk novietot lielos gaiteņos un telpās, kur ir daudz gaismas un daudz cilvēku. Mājās šis augs uzņem pilnīgi visu enerģiju – gan labo, gan slikto. Ar viņu jums būs mazāka iespēja gūt panākumus mīlestībā un biznesā, jūs nevarēsit atpūsties.

Labs garastāvoklis šādā mājā būs rets viesis. Difenbahija savu negatīvo ietekmi sāk nekavējoties un pastiprina, kad tā aug un paliek mājā. Šī auga dēļ cilvēki var kļūt pakļauti  ļaunumam.

Turpinājums nākošajā lapā….

Leave a Comment