Veids, kā 30 sekundēs atbrīvoties no galvassāpēm un stresa – izmēģini arī Tu!

Akupresūra pret sāpēm

Akupresūra ir sava veida konkrētu ķermeņa punktu masāža. Tā ir ārstēšanas metode ļoti daudzām slimībām.

Pietiek zināt to, kur tad īsti šie konkrētie punkti atrodas – piemēram, par kakla veselību atbild tie punkti, kas atrodas uz kakla, bet tie  punkti, kas regulē aknu darbību, atrodas uz vēdera zem ribām.

Ja Tu atradīsi pareizo punktu, Tu sajutīsi nelielu tirpšanu vai nejūtīgumu, kad uz tā būs uzspiests ar pirkstu, bet, lai sasniegtu terapeitisko efektu, ir jāveic viegla šī punkta masāža.

Lasi arī: Galvassāpes un migrēna – kā atpazīt un novērst

Uzspied uz tā un veic apļveida rotācijas kustības, ja gribas – var uzspiest arī stiprāk! Jau pēc pusminūtes Tu sajutīsies labāk!

Pārbaudi šīs metodes iedarbību tad, kad Tev sāp galva! Uzspied uz punkta, kas atrodas starp īkšķi un rādītājpirkstu, un dari tā, kā iepriekš tika aprakstīts. Šī punkta masāža nomierina un palīdz atjaunot sirdsdarbību, kā rezultātā jau pēc brītiņa pāriet arī galvassāpes. 

Tu sajutīsi vieglumu gan domās, gan ķermenī, jo šī punkta stimulācija ļoti pozitīvi atsaucas uz visu organismu, tāpēc Tu šo metodi vari izmantot ne tikai tad, kad Tevi ir piemeklējušas galvassāpes. Jebkurā brīdī, kad Tevi ir pārņēmis stress, šī punkta masāža samazinās Tavu nemiera līmeni.

 

 

 

COMMENTS

Leave a Comment