Veids, kādā tu ritini viedtālruņa ekrānu, spēj daudz pastāstīt par tavu personību

 

2. Ritināšana pa kreisi

Ja ritini ekrānu uz kreiso pusi, tad tu noteikti esi smagi strādājošs indivīds, kuram veicas biznesa vidē, tev noteikti ir lieliska humora izjūta.

3. Ritināšana lejup

Ritināšana lejup liecina, ka tu esi viens no labākajiem komandas biedriem, kādi mēdz būt, tev nav bail paust savu viedokli par nopietnām problēmām.

4. Ritināšana pa labi

Ja ritini viedtālruņa ekrānu uz labo pusi, tas liecina, ka esi radošs indivīds, tajā pašā laikā tu parasti necenties iziet sabiedrībā vai publiski parādīt savu talantu.

5. Ritināšana, vienlaicīgi izmantojot abas rokas

Lai arī šis ir viens no retākajiem ritināšanas veidiem, abu roku izmantošana liecina par vēlmi ātrāk padarīt darāmo – tu noteikti sadali lietas prioritārā secībā.

Lasi vēl: Lūk, kāpēc nedrīkst runāt pa mobilo telefonu, kamēr tas lādējas

6. Ritināšana ar rādītājpirkstu

Rādītājpirksts galvenokārt tiek izmantots, lai norādītu uz lietām – daži no mums to izmanto arī ekrāna ritināšanai. Tie, kuri šādi rīkojas, ir apveltīti ar labām koncentrēšanās spējām un viņi vairākkārt pārbauda savu veikumu, pirms to iesniedz kādam.

7. Ritināšana ar vidējo pirkstu

Vidējais pirksts parasti tiek izmantots, lai sliktam automašīnas vadītājam novēlētu labu dienu. Vispārsteidzošākais ir tas, ka cilvēki, kuri izmanto vidējo pirkstu viedierīces ritināšanai, atpūšas interesantā, citiem neraksturīga veidā.

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment