Venēra retrogrādā no 2023. gada 23. jūlija līdz 3. septembrim: negatīvas sekas zvaigžņu zīmju pārstāvjiem

Lauva

Lauvām jābūt veselām. Pirmkārt, zvaigžņu eksperti iesaka sekot līdzi savam garastāvoklim un režīmam. Ir svarīgi iet gulēt un celties laikā, kā arī mēģināt cīnīties ar sliktiem ieradumiem. Ir jādara viss iespējamais, lai veselības stāvoklis saglabātos labs un stabils. Ja ir kādas sūdzības, steidzami jādodas pie ārsta, neatliekot ar veselību saistītos jautājumus.

Jaunava

Jaunava Venēra atnesīs zināmas problēmas finanšu sektorā. Samazinātas produktivitātes dēļ grūtības galvenokārt būs vērojamas tiem, kas strādā fiziski. Tās Jaunavas, kuras nodarbojas ar intelektuālo vai radošo jomu, neizjutīs spēcīgu produktivitātes kritumu, kas lielā mērā ir saistīts ar spēcīgo Merkuru. Jaunavām jābūt uzmanīgākām saziņā ar citiem, jo ​​cilvēki var kļūt mazāk saticīgi.

Svari

Svariem būs jātiek galā ar strīdiem un negatīvismu saskarsmē ar cilvēkiem. Lai mazinātu komunikācijas grūtības, ir svarīgi būt pretimnākošākam un mazāk prasīgam. Attiecībās un draudzībā jāizvairās no pārmērībām. Pārāk daudz komunikācijas var izraisīt Svaru izdegšanu. Ja ir maz komunikācijas, var sākties garīgas ciešanas un raizes.

Skorpions

Venēras retrogrāda var padarīt Skorpionus alkatīgākus un greizsirdīgākus. Šis būs ļoti bīstams laiks, lai cīnītos ar savtīgumu un alkatību, izmisumu un īpašumtiesību. Pretējā gadījumā Skorpionu dzīvē parādīsies daudz dažādu satricinājumu, kam būs nepatīkamas un ļoti ilgstošas ​​sekas.

Strēlnieks

Strēlniekiem būs ļoti grūti palikt fiziski aktīviem. Kamēr Venēra ir retrogrādā, viņiem biežāk un skrupulozi vajadzētu pieiet lietu plānošanai un riskēt pēc iespējas mazāk. Zvaigžņu eksperti iesaka pārdomātāk risināt svarīgas problēmas un nemēģināt iet tālāk par atļauto. Riski un piedzīvojumi var maksāt ļoti dārgi, un augustā pieļautajām kļūdām var būt ārkārtīgi ilgstoša ietekme.

Lasi arī: Ar šiem 3 Zvaigžņu zīmes partāvjiem laulības dzīve ir ļoti smaga

Lasi arī: Kas liedz sievietēm saskaņā ar savu Zvaigžņu zīmi atrast ideālu vīrieti un kā to labot

Mežāzis

Mežāži ar Venēru ir diezgan tuvās attiecībās, tāpēc šīs planētas retrogrāds negatīvi ietekmēs šīs Zemes zīmes cilvēku noskaņojumu un fizisko stāvokli. Viņu vēlme strādāt un sevi attīstīt pazudīs, bet ne uzreiz un ne visiem. Lai tas nenotiktu, ir svarīgi atcerēties, ka nav nekā sliktāka par šaubām. Ja vēlaties kaut ko jaunu, labāk vispirms padomāt. Mežāžu konservatīvisms var nospēlēt viņu rokās.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs retrogrādās Venēras periodā nevarēs normāli tikt tālāk par ierasto. Viņi biežāk kļūdīsies, sliktāk būs kontaktēties ar cilvēkiem. Kāds to varēs apiet, taču tas būs iespējams tikai tad, ja nesteigsies ar secinājumiem un neuzskatīsi, ka citi cilvēki ir problēmu avots. Ūdensvīriem tagad tikai jāiemācās pieņemt savus trūkumus.

Zivis

Zivīm var zust vēlme rūpēties par mīļajiem, kā arī palīdzēt draugiem un kolēģiem. Lielāko daļu domu var virzīt uz savu pozīciju nostiprināšanu darbā un biznesā, taču šai pieejai būs acīmredzami trūkumi. Cilvēkiem būs nepieciešamas rūpes, mīlestība un uzmanība, tāpēc tās Zivis, kuras to spēs dot citiem, spēs saglabāt savas pozīcijas un pat tās nostiprināt.

Jā, šobrīd ir iespējamas garastāvokļa svārstības, taču eksperti atgādina, ka tās vienmēr var izmantot savā labā. Venēras retro periodā šī prasme būs vienkārši nenovērtējama.

Leave a Comment