Vese***as horoskops 2016. gadam visām zodiaka zīmēm

1. AUNS 

Auniem 2016. gadā īpaša uzmanība ir jāpievērš savam ikdienas uzturam un jāizslēdz no tā ātrās uzkodas, taukaini gaļas ēdieni un saldi gāzētie dzērieni, par labu Jums noteikti nāks stingri sabalansēts uzturs. Ja Jūs periodiski nomoka sāpes vēderā, tad noteikti ir ieteicams beidzot apmeklēt gastroenterologu. Vēl zvaigznes Jums iesaka sargāt galvu, pie tam ne tikai smadzenes, bet arī galvaskausu. Izvairieties no klusām šķērsieliņām, uzvelciet biezu cepuri, kad slidojat ar slidām un pat uz velosipēda nesēdēties virsū bez ķiveres! Vasarā noteikti izvairieties ilgi uzturēties saulē, it īpaši bez galvassegas – ir iespējami saules dūrieni!

2. VĒRSIS 

Vēršiem 2016. gadā rekomendē sargāt kakla skriemeļus, biežāk ir ieteicams veikt dažādus kakla vingrinājumus, bet pavasarī un rudenī vēlams apmeklēt masāžas seansus. Pie tam nav ieteicams arī kāpt kokos un konstrukcijās, kas paredzētas kāpšanai, kā arī būtu vēlams izvairīties no kāpšanas klintīs – gan dabā, gan pie speciāli paredzētām klinšu sienām! Vēl zvaigznes iesaka atteikties no eksotisku augu lietošanas, dodiet priekšroku tiem augļiem un dārzeņiem, kas aug mūsu pašu valstī!

3. DVĪŅI

Dvīņiem 2016. gadā vēlams uzmanīties no pārkaršanas un uzturēšanās ļoti siltās vietās, tai skaitā arī ne tikai telpās, bet tropu valstīs, kur ir ļoti karsts. Izvairieties no iešanas pirtī vai saunā, neaizraujieties ar tvaika pirtīm sejai un karstām inhalācijām. Nav vēlams arī atvaļinājumu pavadīt tropos vai subtropos, ja vien tas nav Jūsu ierastais klimats, kurā dzīvojat arī tagad!

4. VĒZIS

Vēžiem 2016. gadā nekādas būtiskas Vese***as problēmas nedraud, it īpaši, ja viņi paši nemeklēs piedzīvojums uz savu galvu. Ja bijāt nolēmis sākt nodarboties ar ekstremāliem sporta veidiem, tad atlieciet to vismaz līdz 2017. gadam, bet vēl labāk – velti neriskējiet un pacietieties līdz 2018. gadam! Eksperimenti nav iesakāmi arī kulinārijā, jo, lai kā arī Jums gribētos noprovēt kādus savādus eksotiskus ēdienus, neļaujieties šim impulsam un dodiet priekšroku ēdieniem, pie kuriem Jūsu kuņģis jau ir pieradis! Papildus tam zvaigznes Jums iesaka izvairīties no neparedzamu un nelīdzsvarotu cilvēku sabiedrības, kā arī tādu vietu un pasākumu apmeklējumiem, kuros ar baudu lieto grādīgos dzērienus!

5. LAUVA

Lauvām 2016. gadā īpaša uzmanība ir jāpievērš sirds un As**svadu sistēmai, jo tā jau tā Jums ir riska zonā, tāpēc aizmirstiet par visu to, kas negatīvi ietekmē Jūsu “dzinēju”, atmetiet visus kaitīgos ieradumus un obligāti nodarbojaties ar profilaksi. Vēl zvaigznes iesaka Jums saudzīgāk izturēties pret mugurkaulu, pirmkārt jau tas attiecas uz pareizu mugurkaula stāvokli darba vietā un komfortablu miegu. Iegādājieties ortopēdisko matraci, nepieļaujiet muguras pārslodzi darba procesa laikā, biežāk veiciet vingrinājumus un neaizmirstiet par muguras masāžām!

6. JAUNAVA

Jaunavām 2016. gadā rekomendē pievērst pastiprinātu uzmanību kuņģa – zarnu traktai, jo tā Jums tā ir sāpīgā vieta, bet šis gads var nest papildus saasinājumus, tāpēc aizmirstiet par visiem produktiem, kas izsauc kaut mazāko diskomfortu, iekļaujiet ikdienas uzturā auzu pārslu putru un citus ēdienus, kas uzlabo gremošanu, bet pie pirmajiem nepatīkamajiem simptomiem griezieties pie ārsta. Izvairīties vajadzētu arī no pārlieku biežas stipras kafijas lietošanas. Viss pārējais būs normas robežās, it īpaši, ja neatteiksieties sekot līdzi savai Vese***ai. Vēl viens ieteikums – lai arī ar kādu sporta vai fitnesa veidu Jūs nodarbotos, iztieciet bez fanātisma un fiziskās slodzes sadaliet vienmērīgi!

7. SVARI

Svariem 2016. gadā par būtisku Vese***as problēmu var kļūt regulāras hronisko slimību saasināšanās, īpaši to, kas saistītas ar sirds – As**svadu sistēmu un kaulu – muskuļu aparātu. Jums vajadzētu iziet pilnu izmeklēšanu, bet pēc tam pedantiski ievērot visas ārstu rekomendācijas. Ir vērts nodarboties arī ar ārstniecisko vingrošanu, ja vien, protams, tam nav kādas nevēlamas blakusparādības. Vēlams arī saudzēt nieres, bet, ja līdz šim Jums ir ieteikts neapsaldēties, šogad Jums jāuzmanās arī no pārmērīgas pārkaršanas, jo arī tā var kaitēt Jūsu nieru Vese***ai, tāpēc sekojiet līdzi, lai kājas un visa muguras apakšdaļa vienmēr atrastos tai komfortablā temperatūrā.

8. SKORPIONS

Vienīgais, ko zvaigznes rekomendē darīt Skorpioniem 2016. gadā – izvairīties no nervus kutinošām darbībām, jo nav izslēgts, ka tās varētu beigties ar traumām un lūzumiem. Turieties pa gabalu no jebkurām ekstremālām nodarbēm, it īpaši, ja tādā veidā vēlaties tikai izklaidēties un sajust adrenalīnu. Visā pārējā nekādas īpašas Vese***as problēmas nav gaidāmas. Starp citu, ir liela iespējamība, ka Jūsu organisms pats Jums periodiski teiks priekšā, kā rīkoties un kāda pārtika Jums nepieciešama, lai funkcionētu vēl labāk, tā kā neignorējiet sava ķermeņa signālus, jo tad Jums visticamāk arī izdosies izbēgt no saaukstēšanās un hronisko slimību saasinājumiem un, protams, sargājiet arī savu reproduktīvo sistēmu!

9. STRĒLNIEKS

Strēlniekiem 2016. gadā jāpievērš uzmanība visam tam, kas rada draudus locītavām un kaklam. Izvēlēties neslīdošus un ļoti stabilus apavus, atsakieties no augstiem papēžiem ( īpaši zābakiem ), izvairieties no smagumu nešanas. Ja Jums jau ir kāda locītavu kaite, tad ievērojiet profilaksi un nepieļaujiet pārslodzi. Vēl Vese***as problēmas var ierosināt tādas Jūsu rakstura iezīmes, kā neveselīga tieksme uz pašiznīcināšanos. Skatieties uz visu diezgan piesardzīgi, nemeklējiet liekus piedzīvojumus, nemēģiniet to, kas tā vai citādi nes draudus Jūsu organismam un pašsajūtai.

10. MEŽĀZIS 

Mežāžiem 2016. gadā, visticamāk, pietiks prāta neizprovocēt nekādus slimību saasinājumus, taču pret traumām viņi nav apdrošināti, īpašā riska grupā ir ceļi, kas šiem zodiaka zīmes pārstāvjiem jau tā ir vājā vieta, tāpēc uz kādu laiku nāksies aizmirst par Jūsu kaisli pret augstumiem. Šis gads arī nav tas labākais, lai atsāktu braukt ar velosipēdu, motociklu, skūteri vai skeitbordu. Vēl zvaigznes saka, ka par sevi ziņu var dot kādas bērnībā gūtas saslimšanas. Piemēram, nav izslēgts, hroniska gastrīta saasinājums, kuru esat ieguvis jau skolas laikā, tāpēc uzmanīgāk sekojiet līdzi savam uzturam, “nebāžot” tajā garšīgu, bet kaitīgu pārtiku.

11. ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem 2016. gadā Vese***as jomā pa lielam nekas nedraud, pat hroniskas saslimšanas diez vai viņus traucēs. Liela iespējamība, ka par lielāko bēdu kļūs potītes sastiepums, bet, lai no tā izvairītos, Jums tikai atliek pareizi izvēlēties apavus. Pastiprinātu uzmanību ir jāpievērš temperatūras režīmam – jo komfortablāka tā būs, jo labāk Jūs jutīsieties, tāpēc nav ieteicams braukt uz valstīm, kuru klimats būtiski atšķiras no tā, pie kura Jūs esat pieraduši un Jums ir maksimāli ērti. Ja Jūs slikti panesat karstumu, tad jau agrā pavasarī nenāktu par sliktu iegādāties kondicionieri, bet aukstajā gada laikā nepaļaujieties tikai uz centrālo apkures sistēmu, bet nopērciet arī sildītāju.

12. ZIVIS 

Zivju Vese***as stāvoklis 2016. gadā pilnībā būs atkarīgs no tā, cik akurāti viņas izturēsies pret savu organismu. Ja Jūs ievērosiet veselīga dzīvesveida pamatprincipus, apzināsieties visas savas vājās vietas un lietosiet attiecīgos medikamentus, tad no Vese***as problēmām izdosies izvairīties. Viss ir Jūsu rokās – negribat slimot, rūpējieties par savu miesu un garu. Par lielisku profilaksi Jums varētu kļūt kāds jauns hobijs, kurš Jūs novērsīs no nepatīkamām domām, kas var kaitēt Jūsu Vese***ai, jo sliktas domas var novest pie psihosomatiskām saslimšanām, tāpēc – vairāk pozitīvā!

Leave a Comment