Vēstuļu draudzenes BEIDZOT satiekas pēc 60 gadiem

Divas vēstuļu draudzenes pirmo reizi satikās pēc uzcītīgas vēstuļu rakstīšanas 60 gadu garumā.

Izabella Samoksa, no Lielbritānijas, un Loreta Paciga, no Čikāgas, sāka savu saraksti tad, kad viņas bija savā pusaudžu gados, 15 gadu vecumā. Tagad abām sievietēm ir 75 gadi.

Loreta bija devusies ceļojumā ar kruīza kuģi un nonāca Lielbritānijā. Viņas abas bija apmainījušās ar telefona numuriem, bet nekad nesazvanījās. Vienīgais zvans bija tad, kad Loreta devās kruīzā un paziņoja Izabellai, ka vēlas viņu apciemot.

“Man šķita, ka tas nebūtu piedodams, ja es būtu nonākusi valstī, kur dzīvo viena no manām senākajām draudzenēm un pat neapciemot viņu. Man viņa vienkārši bija jāsatiek. Mēs kopā pavadījām brīnišķīgu laiku un man viņa noteikti pietrūks, kad būšu prom,” stāsta Loreta.

Izabella atceras: “Es biju tik ļoti patīkami satraukta viņu beidzot ieraudzīt! Tas bija kas neaprakstāms, satikt kādu, kas ir bijis viens no taviem senākajiem draugiem, bet kuru tu nekad neesi redzējis.

Attālums mūsu attiecībās nekad nav bijis šķērslis. Mēs dalījāmies visā- laulības dzīvē, bērnos, slimībās, grūtībās, pat mazbērnos. Tas ir tā, it kā viņa būtu bijusi man blakus visu šo laiku.”

Abas draudzenes atvadoties slaucīja asaras, kad Loreta devās uz lidostu, lai lidotu mājās. Bet viņas nosolījās, ka turpinās uzturēt kontaktus. Vēstuļu veidā, protams.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment