Viltīgs attēlu tests uzmanības un atjautības pārbaudei: 11 sekundēs atrodiet automašīnu sniegotā mežā

Sarežģīts bilžu tests, kas liks jūsu smadzenēm papūlēties.

Mīklu testi bieži liek cilvēkiem aizdomāties, jo izrādās, ka mēs nepareizi uztveram objektus. Mēs redzam lietas, kuru tur nav, un nepamanām diezgan acīmredzamas lietas, kas atrodas uz virsmas.

Risinot šādus testus, mēs trenējam savas smadzenes, jo laužot uztveres stereotipus, mēs mācāmies skatīties un redzēt citādi. Tas ir arī interesants izklaides veids, kas palīdz mums atpūsties un novērst uzmanību no ikdienas dzīves.

Atrast automašīnu sniegotā mežā

Rūpīgi aplūkojiet attēlu, kurā redzami pieaugušie un bērni, visticamāk, viņu vecāki, kas vāc sulas no kokiem. Uzdevums ir atrast šajā sniegotajā mežā attēlotu automašīnu. Saskaņā ar testa autoru teikto, ja jums izdosies to izdarīt 11 sekundēs, jūs pievienosieties 1% gudro cilvēku, kas to varēja izdarīt.

Ja laiks ir beidzies un jūs joprojām neesat atradis transportlīdzekli, uzziniet pareizo atbildi. Patiesībā mežā starp kokiem transportlīdzekļa nav, ir tā attēls uz viena koka mizas. Taču vairuma cilvēku smadzenes ir noskaņotas visu uztvert burtiski, tāpēc maz cilvēku meklē automašīnas attēlu citādā pozīcijā nekā ierasts.

Lasi vēl: Trīs zodiaka zīmēm 2024. gads nesīs nebijušu lielu veiksmi. Viņi būs pārsteigti no iespēju jūras

Mēs ceram, ka jums izdevās tikt galā ar šo sarežģīto uzdevumu.

 

 

Leave a Comment