Viņa gribēja izdarīt pašnāvību, bet baristas uzrakstītais uz kafijas krūzes mainīja viņas dzīvi

Baristas laipnība šīs meitenes dzīvē veica milzīgas izmaiņas. Beka Džordžija jau ilgu laiku cīnās ar anoreksiju – ar savu pieredzi viņa dalās mājaslapā Mighty.com, kur viņa raksta:

“Kad tu paskaties uz mani, noteikti domā, ka esmu laimīga, sabiedriska un priecājos par dzīvi, bet tu vispār neredzi, kāda es esmu. Tu nekad nespētu iedomāties, ka zem uzspēlētā smaida slēpjas gabalos salauzta meitene. Tu neiedomātos, ka šī meitene sevi ienīst tik ļoti, ka lika sev badoties aptuveni pusi savas dzīves. Vai arī to, ka viņa jau vairākas reizes ir centusies atņemt sev dzīvību.”

Tomēr nesen viņa bija devusies uz Starbucks kafejnīcu, kad kāds laipns barista izlēma uz meitenes krūzes uzrakstīt vārdu “smile” (“Smaidi!”) 

screen-shot-2015-10-20-at-9-07-42-am

Lai arī parastā situācijā tas nešķistu nekas īpašs, Džordžiju tas aizkustināja. Viņa par to arī rakstīja:

“Kad ar anoreksiju ir pavisam slikti, dažkārt kafija ir vienīgais, ko varu dzert. Tomēr tajā dienā es baidījos pat iedzert kafiju. Ja es nebūtu pasūtījusi to kafijas krūzi, es tajā naktī noteikti sev būtu kaut ko nodarījusi. Kad es lasīju to vārdu, neko citu nevarēju padarīt kā tikai smaidīt. Mazs laipnības žests kādam var nozīmēt pilnīgi visu. Tas var piešķirt cerību tiem, kuriem tā ir zudusi. Tagad es ceru, ka mana dzīve kļūs labāka. Tādēļ, barista, paldies tev, paldies, ka apgriezi manu dienu kājām gaisā.”

Lasi vēl: Ār*ti nosauc pazīmes, kas liecina – cilvēks domā par pašnāvību

bekah-cropped

Avots: viralthread.com

Leave a Comment