Viņa izskatās par vismaz 10 gadiem jaunāka; Lūk viņas noslepums

MG_1846_pp

 

Vai tu ticētu, ja tev teiktu, ka ši sieviete ir 60 gadus veca? Noteikti, ka nē, bet tā lūk ir, un pats lieliskakais, ka viņa ir uzrakstījusi grāmtau un dalījusies savā noslēpumā ar citiem.

Lūk 4 lietas, kas jaievēro, lai izskatītos par 10 gadiem jaunāka!

Nebaidies smaidīt

Visiem ir grumbas un krunciņas, un daudzi uztraucas, ka smaidīšana tās padara vēl izteiktākas. Šārphausa uzskata, ka smaids palīdz aktivizēt iekšējo pozitīvismu. Viņa iesaka neuztraukties par krunciņām un pieņemt sevi tādu, kāda esi. Ja acīs būs mirdzums, tad arī āda izskatīsies labāk, tajā skaitā arī krunciņas.

Pildi elpošanas vingrinājumus

Reizi stundā velti dažas minūtes elpošanas vingrinājumiem. Piemēram, divas sekundes ieelpo, divas sekundes aizturi elpu, un tad izelpo, skaitot līdz pieci.

Tādā veidā ķermenis var relaksēties, līdzsvarot skābekļa un CO2 līmeni, atjaunot enerģijas resursus, kā arī nomierināties. Vari uzstādīt modinātāju, lai atcerētos paņemt pauzi un atvēlēt laiku elpošanas vingrinājumiem.

Iztēlojies pozitīvu dienu

Vizualizācija ir ļoti iedarbīgs līdzeklis. To var izmantot, lai iztēlotos gan panākumus tālākā nākotnē, gan arī, lai katru dienu sāktu ar pozitīvām domām. Piemēram, iztēlojies, ka paveiksi šīs dienas uzdevumus un viss noritēs labi, tādējādi prātā radot spēcīgu vizualizāciju. Pēc tam uzsāc šo dienu tā kā iztēlojies. Tādā veidā var pozitīvi ietekmēt garastāvokli un to, kā tu attiecies pret veicamajiem pienākumiem.

Rūpējies par ķermeni

Trenere stāsta, ka pati cenšas nelietot uzturā glutēnu un  piena produktus, jo tie uzpūš vēderu un rada smaguma sajūtu. Tāpēc viņa izvēlas svaigus augļus, gaļu un dārzeņus nevis “smagas” uzkodas.

Viņa koncentrējas uz to, lai ēdiens liktu justies labi, nevis vienkārši garšotu labi. Tas palīdz atturēties no saldumiem un to vietā izvēlēties organismam vērtīgākus produktus, piemēram, avokado, kā arī dažādas sulas.

Lieto kosmētiku katru dienu

Šārphausa atklāj, ka uzklāj kosmētiku katru dienu neatkarīgi no tā, vai atpūšas mājās vai satiek klientus. Tā ne tikai uzlabo ārējo izskatu, bet arī sūta pozitīvus signālus zemapziņai un liek justies vērtīgākai un skaistākai. Nebaidies veltīt laiku sev. Lai arī ir svarīgi palīdzēt citiem, mēs paši nedrīkstam atstāt sevi novārtā.

Leave a Comment