Viņa sadusmojās, ka nepazīstams vīrietis ēda viņas cepumus, bet beigās sieviete saņem apkaunojošu mācību!

Kādai sievietei nācās gaidīt savu reisu lidostas uzgaidāmajā telpā. Tā kā viņai bija jāgaida diezgan ilgi, viņa nopirka grāmatu, ko palasīt, un cepumus, lai varētu panašķēties. VIP istabā viņa apsēdās ērtā krēslā, lai relaksētos un mierīgā gaisotnē gaidītu savu reisu.

Blakus krēslā apsēdās kāds vīrietis, atvēra savu žurnālu un sāka lasīt. Kad no paciņas sieviete izņēma pirmo cepumu, vīrietis arī paņēma vienu. Viņa jutās nokaitināta, tomēr neko neteica, tikai nodomāja: “Kas par nelieti! Ja es nebūtu tik jauka, noteikti sadotu viņam pa aci!”

Katru reizi, kad sieviete paņēma cepumu, arī vīrietis paņēma vienu. Tas bija kaitinoši, tomēr viņa negribēja celt traci. Kad bija palicis tikai viens cepums, viņa padomāja: “Nu, ko tagad darīs šis rupjais vīrietis?”

Pēc tam vīrietis, paņemot pēdējo cepumu, sadalīja to uz pusēm, iedodot viņai vienu pusīti. Tas sievietei bija par daudz. Tagad viņa bija patiešām dusmīga. Steigā viņa paķēra savu somu un aizgāja uz reisu.

Nākamo stundu laikā viņai bija grūti aizmirst par to, kas bija noticis. Viņa pat nespēja koncentrēties uz savas grāmatas lasīšanu.

Kad viņa bija apsēdusies savā lidmašīnas sēdvietā, viņa ieskatījās savā somā, lai paņemtu lasīšanas brilles, un, par brīnumu, sieviete somā atrada savus cepumus, neskartus un neatvērtus. Viņa sajutās tik nokaunējusies, saprotot, ka taisnība nebija viņas pusē.

Lasi vēl: 10 emocijas un to konkrēta ietekme uz veselību. Zinājāt, ka dusmojoties sašaurinās As**svadi?

Vīrietis bija dalījies ar saviem cepumiem, nesajūtoties dusmīgs vai nokaitināts, kamēr viņa bija gandrīz vai vārījusies no dusmām. Un tagad sievietei nebija nekādas iespējas paskaidrot to, kas bija noticis.

Domājams, ka ikviens no mums kādreiz nepiemērotā situācijā ir “aizsvīlies” un izdarījis ko tādu, ko nemaz nav vēlējies darīt. Katram tā ir gadījies. Un tad jau, kad saprotam, ko esam izdarījuši, ir par vēlu, lai to mainītu. Tādēļ centīsimies savaldīt savas emocijas. Dusmu brīdī padomāt, par ko mēs īsti dusmojamies un vai no tā ir kāda jēga.

Avots: elitereaders.com

Leave a Comment