Viņa uzlika tenisa bumbiņu uz pakaramā – rezultāts? Neticami!

Melnās švīkas

17

Uz flīzēm melnos švīkājumus uztaisīt ir pavisam vienkārši. Paberzē sausu tenisa bumbiņu pret šiem švīkājumiem, un tie momentā pazudīs. 

Pievilcīgākas aizkaru stangas

18

Vienkārši izgriez bumbā tik lielu caurumu, cik nepieciešams, un izrotā to pēc savas sirds patikas.

Viegla tīrīšana!

19

Bērniem patīk peldēties dārza baseinā, bet baseina tīrīšana gan ir diezgan piņķerīgs darbs. Ieliec baseinā tenisa bumbiņu. Kad tā būs izpeldējusies pa visu baseinu, tā būs jau savākusi visus mazos netīrumus.

Turi sīkās lietas drošībā

20

Katras sievietes somiņas dibens ir pārpildīts ar dažādām sīkām lietiņām. Iegriez caurumu tenisa bumbiņā un saliec šīs mazās lietiņas tur – tā nekas tev vairs nepazudīs un būs vieglāk atrodams.

Cik tuvu?

21

Kad tu noparko mašīnu garāžā, ne vienmēr vari skaidri aprēķināt, cik tālu atrodas priekšā novietotās kastes vai citi priekšmeti. Ja iepriekš jau aprēķināsi šo attālumu un pakārsi tenisa bumbiņu, tad vienmēr zināsi, kad tev jāapstājas.

Atbrīvojies no sāpēm!

22

Mēs visi esam piedzīvojuši tās neciešamās sāpes muguras lejasdaļā. Ja sporta lentē ievietosi cieši kopā saliktas divas tenisa bumbiņas, tas būs labākais līdzeklis cīņā pret šīm sāpēm. Novieto bumbiņas uz zemes, pats uz tām apgulies ar sāpošo vietu un ripinies pa tām turp un atpakaļ.

Izveido āķi!

23

Uzmest drēbes uz pakaramā ir vieglākais veids, kā istabā ieviest kārtību. Tomēr āķis nereti atstāj nepatīkamas formas uz krekliem un blūzēm. Uzliec uz pakaramā tenisa bumbiņu (iegriez tajā caurumu), un tavas drēbes vairs nekad nesaņurcīsies.

Avots: wittyfeed.com

Leave a Comment