Viņa uzņēma smieklīgus kāzu ceļojuma foto, jo vīrs nevarēja braukt; nenormāli smieklīgi!

Tveršana

Mobina Huma un Butts Arsalaans Severs apprecējās pirms septiņiem mēnešiem un bija gatava doties kāzu ceļojumā uz Grieķiju, bet dēļ sarežģījumiem ar vīzu, Butts nevarēja izceļot no valsts. Lai nezaudētu samaksāto naudu par ceļojumu, Mobina ceļojumā devās ar Butta vecākiem.

Mans vīrs ir ballītes dzīvība. Kad mēs esam kopā mēs esam traki! Dodoties ceļojumā bez viņa, es zaudēju pusi no sava trakuma. Es raudāju divas naktis viņa apskāvienos sakot viņam, ka es nevaru braukt bez viņa, taču viņš teica, ka man ir jābrauc, jo tad mūsu iekrājumi nebūs izmesti vējā, bet vismaz kāds būs tos izmantojis.

Viņas vīramāte arī viņai ieteica paņemt visu, ko vien var no šī ceļojuma un izbaudīt to- viņa to arī izdarīja, un to var redzēt fotogrāfijās!
Tveršana2

Viņa uzņēma neskaitāmus attēlus, kuros Mobina redzama ar izstieptu roku ap neredzamu personu un dažādām smieklīgām, bēdīgām sejas izteiksmēm! Dažus attēlus ceļojuma laikā viņa publicēja savā instagram profila.

Tveršana3

Tveršana4

Šo ideju Mobina aizguva no sava vīra, kurš savā instagram profilā ievietoja līdzīgu bildi, kad neilgi pirms viņu kāzām viņam bija jādodas neparedzēta biznesa braucienā.

Tveršana5

Valstī, kurā viņi dzīvo, šis stāsts ir radījis interesi ļoti daudziem cilvēkiem, jo doties ceļojumā bez sava vīra un ar vīra vecākiem visiem šķiet pavisam traka iedeja, taču Mobina saka, ka viņai ļoti ir paveicies ar vīru un viņa ģimeni, kur viņa vecāki viņu mīl un uztver kā meitu, kuras viņiem nekad nav bijis.

Izskatās, ka šis ir ļoti interesants un saderīgs pāris, atliek tikai cerēt, ka kādreiz viņiem izdoties doties kopā šajā ceļojumā un neredzamā cilvēka vietā Mobinai blakus būs viņas vīrs.

 

Leave a Comment