Viņai metro tunelī palūdza pabeigt dziesmas vārdus.. Kad viņa sāka dziedāt, man aizrāvās elpa

Par īstu sensāciju kļuvusi kāda britu dziedātāja, kura tagad ieguvusi pasaules slavu pateicoties virālam video, kurā kāds cilvēks viņai lūdz pabeigt dziesmas vārdus. Kad sieviete sāka dziedāt, man elpa vienkārši aizrāvās! 

 

Situācija ļoti vienkārša – kāds Youtube satura veidotājs iet klāt pie cilvēkiem, un lūdz viņiem pabeigt dziesmas vārdus un dziesmu, kuru viņš iesāk dziedāt. Ar šāda formāta video viņš uzfilmējis jau daudzus cilvēku!

Tomēr vienu dienu viņš metro palūdza pabeigt vārdus slavenai Lady Gaga dziesmai Shallow! Un viņš to lūdza izdarīt Šarlotei Ouberijai (Charlotte Awbery), kura steidzās uz metro, lai satiktos ar savu draugu. Un viņa dziedāja tik skaisti, ka pats Youtuberis ir izbrīnīts!

 

Viņa tobrīd vēl bija tikai mazpazīstama dziedātāja no Londonas, kura uzstājās kāzās, bāros utt. Tomēr šis video kļuva MEGA POPULĀRS, un Šarlote īsā laikā kļuvusi slavena visā pasaulē (tas kopumā pa visām platformām esot skatīts jau vairāk nekā 100 miljonus reižu, un palīdzēji Lady Gaga dziesmai Shallow atgriezties iTunes top 40 pirktāko dziesmu sarakstā)!  Viņas Instagram konta sekotāju skaits pieaudzis no 4000 līdz 400 000!

Lasi arī: Tā izskatās nulles izmēra krūtis, kad sieviete neveiksmīgi izvēlas apģērbu

Viņai pat lūdz doties uz ASV, kur viņa uzstājās Ellen šovā!

Lai arī daudziem ir aizdomas, ka video ir mākslīgi veidots, pati Šarlote apgalvo, kas tas nav teātris, un viņu uz ielas tiešām pārsteidzis Youtuberis.

Šķir otru lapu, lai noskatītos viņas metro video, kā arī uzstāšanos Ellen šovā!

Leave a Comment