Vingrinājumi skaistām krūtīm: kā iegūt tvirtākas un stingrākas krūtis

1

 

1. vingrinājums

Nogulies uz krēsla tā, kā redzams attēlā (A). Laid hanteles tā, lai tās atrastos aptuveni krūšu augstumā (B) un tad atkal iztaisno rokas. Atkārto šo vingrinājumu 10 reizes un bez atpūtas pārej uz nākamo.

 

2

2. vingrinājums

Nostājies uz rokām un kājām tā, kā redzams attēlā – kājām jābūt cieši kopā (A). Liecies uz leju tā, lai krūtis gandrīz pieskartos zemei – sargies, lai augšdelmi atrastos 45 grādu leņķī pret rumpi. Iepauzē un atgriezies sākuma pozīcijā. Izpildi 10 šādus vingrinājumus un pēc tam atpūties 90 sekundes.

Pēc tam izpildi 1. un 2.vingrinājumu vēl vienu reizi un pēc tam atpūties 90 sekundes.

 

3

3. vingrinājums

Nogulies tādā pozīcijā, kā redzams attēlā – nav vajadzīgs tāds inventārs, vari atrast jebko citu, kas izveidos līdzīgu balstu (A). Ar hantelēm iztaisno rokas priekšā, laid lēnām lejā krūtīm gar sāniem un paturi brīdi – tad atkal iztaisno (B). Atkārto šo vingrinājumu 10 reizes un tad neapstājoties pārej uz 4.vingrinājumu.

 

4

4. vingrinājums
Nogulies pozīcijā (A) – kājām jābūt plati un pēdām pie zemes. Turi hanteles sev priekšā tā, lai rokas ir mazliet ieliektas. Paturot mazo ieliekumu rokās, laid tās uz abiem sāniem (lēnām) tā, lai hanteles atrastos krūšu līmenī (B). Atkārto vingrinājumu 10 reizes – atpūties 90 sekundes.

Atkārto 3. un 4.vingrinājumu vēl vienu reizi.

Avots: womenshealthmag.com

Leave a Comment