Viņi būs izredzētie! Ezotērikas speciāliste Tamāra Globa maijā paredz zelta upes un neticamus sasniegumus 2 Zvaigžņu zīmēm

Foto – ekrānuzņēmums

Svari

Cilvēkiem, kas dzimuši šajā zīmē, maijs tāpat kā Vēžiem, pavērs jaunas perspektīvas darba jomā. Tomēr veiksme būšot atkarīga arī no tiem, kas ir viņiem blakus. Ja būs nepareizie cilvēki, tik viegli vis neveiksies. Tāpēc jācenšas turēties kopā ar tiem cilvēkiem, kas stāv un krīt par tādām pašām vērtībām. Vai vismaz – tās neapšauba.

Lasi vēl: Kuras Zvaigžņu zīmes ilgus gadus saglabā savu jaunību? Speciālisti pārliecinoši nosauc 4 laimīgos

Maija sākumā gaidāmas pārmaiņas, kas saistītas ar darba kolektīvu vai tuviem cilvēkiem ģimenē. Nav izslēgts, ka Svari piedzīvos arī kādus vairāk vai mazāk nopietnus konfliktus, tomēr labā ziņa – agri vai vēlu tie atrisināsies.

Foto – Pexels

Maija beigās Svariem pavērsies jaunas iespējas un lieliskas piedāvātās pārmaiņas ne tikai darbā, bet arī privātajā dzīvē. Eksperte ir pārliecināta – ja šie cilvēki ir smagi un ilgi strādājuši pie kāda projekta, maija beigās tas tiks atalgots dubultā. Arī naudas izteiksmē.

Mīlestības frontē gan varot būt gaidāmi mazliet nemierīgāki laiki, taču jāatceras viens – ja jūsu un partnera jūtas ir patiesas, taisnība noskaidrosies agri vai vēlu. Pats galvenais, kas esot jāatceras – neprasi no otra to, ko pats nespēj dot.

 

 

Leave a Comment